Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 105 kilós lánynak lenne esélye nálatok?
Hát-hát. Talán. Vannak szexi duci csajok is azért :)
De sajnos ritkák!
ma 16:14
Szerintem téged csak azért néznek meg,mert gondolják magukban ilyen idiótát sem láttam még mint ez a fickó :D
Mondod ezt dagadként ugye?:D na gurulgass arréb:D
Nem mellesleg ezt már csak kínodban írtad, mert értelmes választ nem tudtàl kinyögni, fáj hogy jól nézek ki? Tudom...:)
Van aki tesz érte, van aki meg zabál mint egy idióta:-)))))
ma 01:52
Látom nem sok fogalmad van az egészről,nem attól duci valaki mert zabál ezerrel,de olyan is van.És mi van azzal aki zabál ezerrel és nem hízik egy dekát sem?Általánosítás ecsém,általánosítás...
Attól függ ki mennyit mozog! Zabálhatsz ha eleget mozogsz. Nem látszik!
105 kg meg a ducitól messze van, ne szálj el.
Ez már az a kategória amikor elfolyik az illető!
Nagyon vonzó...:D
ma 12:38
Mindegy egy dolgot legalább bizonyítottál,hogy rengeteg bunkó van ezen a bolygón és te vagy a sok közül az egyik.Gúnyolódás nélkül is lehet válaszolni egy kérdésre,és tudom nagy az egod de vigyázz a karmával.Attól,hogy valaki duci vagy szerinted kövér vagy nem épp gyönyörű kinézettel áldotta meg a sors még mindannyian emberek és nem nézzük le őket,ez alap.De úgy látom ezt nem tanították meg,és a legrosszabb,hogy sok nő szereti az ilyen taplókat mint te.
A hozzászólásod felett olvashatsz egy intelligens és rövid választ,de te sajna nem ezen a szinten vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!