Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha voltatok hasonló helyzetben, nálatok hogyan alakultak az események?
A barátnőmnek előttem még nem volt senkije, 22 éves (én 29). Ő még nem érzi magát elég nyitottnak, hogy kényeztessem, de fordított esetben már működik az orális szex (szintén velem először, gyakorol :D). Simogatom, csókolgatom, de még intim területen nem érintettem meg igazán.
Ha voltatok ilyen helyzetben, nálatok hogyan alakultak a dolgok? Mennyi időbe telt feloldódnia a lánynak? Érdekeltének a tapasztalatok.
Ő még egyértelműen szűz, én már nem. Nem akarom erőltetni vagy siettetni, de ki sem akarom hagyni a jóból. :)
A kád kicsi, de sokat beszélgetünk természetesen. Köszi azért a válaszod!
Ha nem akarja, ne erőltesd. Viszont ha akarja, csak nagyon gátlásos, próbálj vele beszélni erről. Mondd el neki hogy élvezni fogja, és csak lassan, óvatosan fogsz vele bánni.
Sok sikert!
24/L
Nem erőltetem, mint írtam is. Beszélgetünk, ezzel nincs baj, akarja is, különben nekem nem csinálná, szóval élvezi a helyzetet, csak még nem engedett fel teljesen, ha fogalmazhatok így. Nincs is ezzel semmi baj azt hiszem, ettől függetlenül köszi a tanácsokat is...!
Leginkább hasonló helyzetes tapasztalatokra voltam kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!