Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha voltatok hasonló helyzetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha voltatok hasonló helyzetben, nálatok hogyan alakultak az események?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek előttem még nem volt senkije, 22 éves (én 29). Ő még nem érzi magát elég nyitottnak, hogy kényeztessem, de fordított esetben már működik az orális szex (szintén velem először, gyakorol :D). Simogatom, csókolgatom, de még intim területen nem érintettem meg igazán.

Ha voltatok ilyen helyzetben, nálatok hogyan alakultak a dolgok? Mennyi időbe telt feloldódnia a lánynak? Érdekeltének a tapasztalatok.

2018. márc. 5. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Nem voltam én soha ilyen. Bár én fiatalabban vesztettem el. Szerintem lepd meg, oldódjatok fel, érzem ezalatt az együtt fürdést, gyertyákkal, beszélgetéssel, pezsgővel. Masszírozd meg onnan adott a helyzet, esetleg kösd be a szemét.
2018. márc. 5. 12:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Ő még egyértelműen szűz, én már nem. Nem akarom erőltetni vagy siettetni, de ki sem akarom hagyni a jóból. :)

A kád kicsi, de sokat beszélgetünk természetesen. Köszi azért a válaszod!

2018. márc. 5. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

Ha nem akarja, ne erőltesd. Viszont ha akarja, csak nagyon gátlásos, próbálj vele beszélni erről. Mondd el neki hogy élvezni fogja, és csak lassan, óvatosan fogsz vele bánni.

Sok sikert!

24/L

2018. márc. 5. 14:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem erőltetem, mint írtam is. Beszélgetünk, ezzel nincs baj, akarja is, különben nekem nem csinálná, szóval élvezi a helyzetet, csak még nem engedett fel teljesen, ha fogalmazhatok így. Nincs is ezzel semmi baj azt hiszem, ettől függetlenül köszi a tanácsokat is...!

Leginkább hasonló helyzetes tapasztalatokra voltam kíváncsi.

2018. márc. 5. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!