Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem alig nyal ki. Volt valaki hasonló helyzetben?
Ha csinálja,akkor viszont nagyon jó,de ritkán szokta. Szerintem nem szereti annyira, bár mikor rákérdeztem, azt mondta szereti. Ha megkérem,akkor is csinálja, csak úgy érzem mintha kényszeríteném.
22N
Kérd meg,hogy nyaljon ki,te majd utána kezeled le.
Vagy,kötözd ki,húzd el az orgazmusát és közöld,hogy most akkor ő jön.
Esetleg hintsd el,hogy az X nevű barátnődet mennyiszer nyalják egy héten,a ferfi hiúság majd megteszi a hatását.
Vagy,támadd le,ülj' a szájára és bíztasd!
Előjátéknál tedd oda a kezét,vezesd oda a nyelvét és mond,milyen jó és hogy még akarod!
Házasodás előtt nem próbáltad hogy és mennyit nyal?
Zsákba macskához nem mennék hozzá.
Lehet hogy te meg kis lusta vagy az ágyban, lehetséges ez?!:( érted ugye?
Nekem nincs olyan szex vagy egyutlet hogy ne nyaljam ki a kis puncijat...::))) a nélkül el sem tudom képzelni.
nekem évek óta nem engedi a feleségem, hogy kinyaljam, met nem szereti (mióta ismere, konkrétan meg se engedte az elejétől kezdve)
Már bármit megadnék egy nőért, akit csak kényeztethetek...
Nem csodálom elég undorító dologra kényszeríted szerencsétlent én 40 évesen csak nagyritkán voltam hajlandó rá mert hát hogy is mondjam a szaga,íze nem ér fel egy konyakosmeggyel így hát ez nem tartozik sok férfi kedvencei közé.
Talán egy olyan pasival kellene kezdened aki szereti.
Pfff!
Hát barátom én voltam szerelmes ,de mindennek meg van a határa!
Nem mindenki egyforma kinézetbe és izlésbe sem.
Jó nedv nyalást kívánok.
Bocs de forog a gyomrom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!