Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem alig nyal ki. Volt valaki hasonló helyzetben?
Ha csinálja,akkor viszont nagyon jó,de ritkán szokta. Szerintem nem szereti annyira, bár mikor rákérdeztem, azt mondta szereti. Ha megkérem,akkor is csinálja, csak úgy érzem mintha kényszeríteném.
22N
Lehet nem szereti a punci ízt.
Próbálj egy kis színt vinni az együttlétbe. Szőrteleníts, majd pl.tejszínhab, földieper, egy pohár pezsgő a megfelelő helyre csorgatva. Esetleg simizd magad a puncidnál, húzd szét az ajkaid hogy jól láthassa. Én bevadulok ezektől... hm.nyami.
Nekem van egy gyerekkori barátom Ő mesélt ilyeneket magáról, nem szereti a punci ízt, ezért inkább nem kényezteti így a nőket, szegény hölgyek, tehát nem mindenki egyforma. 38F.
10!
Ellentétbe az itt lévő önimádó kisfiútól akik még le is nyeletik a getzcijüket a nökkel én nem várom el a partneremtől hogy bekapja , másrészt meg nem is élveztem mikor csinálták így inkább nem kérek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!