Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 105 kilós lánynak lenne esélye nálatok?
Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 12:02
11/32 anonim válasza:
ma 13:07
Akkor mondjuk csak aszt,hogy szimplán bunkó vagy,ha nem az ilyen nők tetszenek akkor nem kell velük foglalkozni.Nem tudom te mit szólnál ha valamivel kigúnyolnának,bár te fel sem fognád szerintem.
12/32 anonim válasza:
Nem tudnak mivel:D
Annyira oda figyelek magamra...:-)
13/32 anonim válasza:
Lenne, eddig a legsúlyosabb nő akivel voltam 115 kg. volt.
173 cm vagyok és 62 kg.
Nem volt probléma a szexel, mindkettőnknek jó volt.
14/32 anonim válasza:
ma 13:22
Tökéletes ember nincs....
16/32 anonim válasza:
Megnézném, hogy hogyan vagy Te tökéletes... Nőd az még nem volt, ez fix.
17/32 anonim válasza:
Nyugodj meg:D volt. Jól nézek ki:)))
18/32 anonim válasza:
ma 14:00
Jól nézel ki a fejedből mi? :D
20/32 anonim válasza:
Dehogy. Kinézetre:-) külső. Tapasztalom, sok nő megbámul. Biztos nem azért mert elgurulok, épp ellenkezőleg, a sportos alkat tetszik a nőknek, hátha ez mellé még szakáll is párosul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!