Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 105 kilós lánynak lenne esélye nálatok?
Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 12:02
1/32 anonim válasza:
Van!
Csak a nőknél vannak túl nagy elvárások. Amelyik pasi nem 60 kg az nekik dagadt.
2/32 anonim válasza:
Hogyne lenne,sokan pl csak azért mondják ,hogy a bombázó tetszik nekik mert most ez a társadalmi elvárás és sokan nem mernek kilógni a tömegből.Én pl vékony vagyok de sosem volt még vékony barátnőm hanem volt telt meg duci is.Néha én is érzem hogy hatni akar rám ez a túlzott jó nő dolog de ez csak egy tévkép.
3/32 anonim válasza:
ma 12:04
Ha az nekik dagi,akkor én nem tudom mi lennék :D
4/32 anonim válasza:
Arca,személyisége többet nyom a latban nálam
6/32 anonim válasza:
ma 12:15
Na én is pl az arcot nézem ha az tetszik a többi másodlagos ,már a kinézetben értem.
8/32 anonim válasza:
Persze hogy lenne! Nekem alapból jobban tetszenek a ducibb, molett lányok, de ettől függetlenül nem a kiló dominál egy kapcsolatban szerintem.
9/32 anonim válasza:
Igen, ha 220 cm magas.
(Én 2 méter magas srác vagyok, nem lenne olyan vészes.)
10/32 anonim válasza:
Bocsi, de 105 kiló az rengeteg szerintem... Én 180 cm vagyok, és voltam régebben 96-98 kg, de iszonyú dagadtnak éreztem magam még férfiként is. Most 82-84 kg vagyok, de őszintén szólva még ez is sok szerintem, azért van egy látványos hasam továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!