Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap megyek prostihoz szűztelenítésre. Hogyan ne feszengjek a külsőm miatt?
Tudom, hogy Őt nem fogom annyira érdekelni, a fő hogy ápolt legyek... De mégis nagyon izgulok amiatt, hogy mit fog szólni a külsőmhöz, enyhénszólva nem vagyok egy jóképű gyerek.
Hogy érjem el azt a pszichés állapotot, hogy leszarjam, ne ezen járjon az eszem?
(Nincs lehetőségem sajnos most frontint bevenni, inni meg nem fogok mert az érződik, meg nem is bírom az alkoholt)
Ne figyelj ezekre a barm_kra. Bár nem azt mondom, hogy megértem azt amit te, mert én azért nem vagyok szerintem túl ronda. Mégse ment sose a csajozás, sose sikerült... Vagy nem is akartam igazán? Talán az önbizalom hiány miatt? Nem tudom... És nem... nem voltam az otthonülő típus se. Rengeteget buliztam, rengeteg barátom volt/van, elég népszerű is voltam. Nem nagyképűségből mondom, ez az igazság. De mégis.. majd negyed évszázadig nem sikerült elveszítenem. Szégyen vagy nem, én is prostival vesztettem el.
Hogy megbántam-e? Persze, jobb lett volna, ha olyannal teszem akit szeretek és ő is akarja. De nem, mégse bántam meg. Nem hazudok, nem azt mondom, hogy utána már rögtön úgy mész oda minden nőhöz, hogy kúúrva király vagy. Egy "menet" után se fogsz tudni semmit a szekszről. Egy menet után se fogsz tudni kielégíteni egy csajt rendesen. Mert ehhez több tapasztalat kell, jobban kell ismerned a másik felet is. De. És itt jön a lényeg. Levesz egy terhet a válladról, az ismeretlent, azt a kis félelmet és talán majd add egy kis önbizalmat is ad, hogy Te is képes vagy erre.
Ne hidd azt, hogy csak a csúnyák járnak prostihoz. Talán nem így a legklasszabb elveszíteni, talán jobb 16 évesen egy ittas csajjal bebaxva egy házibuliban de nem mindenkinek jön ez így össze. És ha engem kérdezel, inkább fizess egy prostinak és tedd meg vele amit már régóta szeretnél, mint hogy mindig lesütött fejjel nézz magad elé, mikor a keksz szóba jön. Nem fog megváltozni az életed ettől, de úgy gondolom, jobban fogod érezni magad utána. Persze ez azért a lányon is múlik...
Hajrá, mindenki pánikól hasonló helyzetben, de most próbálj meg tökös lenni. Kicsi az esély rá, hogy ne járj sikerrel ;-)
őt nem érdekli h nézel ki csak fizess
ha tényleg hányingerűl nézel ki akkor majd csukott szemmel csinálja
24N
"Attól félek, hogy én leszek a legalja az összes eddigi vendége közül."
Hát ez a baj.
Fejben dől el. Azért vagy lúzer, mert annak tartod magad.
Nem tudnék senkinek eladni arcvizet, mert fingom sincs, mire való, és férfiként feleslegesnek tartom. Számomra a tusfürdő bőven elég. Szóval ha én magam feleslegesnek ("randának") tartom az arcvizet, akkor hiába a marketing szöveg, nem lesz hiteles tőlem, bármit is mondok, mert non verbálisan az ellenkezőjét sugallom. Senki nem fog tőlem venni, hiába próbálkozok.
Ugyan ez a helyzet a lányoknál is. Ha én magammal nem vagyok kibékülve, nem fogadom el a kinézetemet (randának tartom magam), akkor hiába fogok próbálkozni, nem fog összejönni, mert sugározni fog rólam, hogy én rondának és leg aljának érzem magam, ezért a lányok úgy is kezelnek. Ki akarna már bármit is egy "leg alja" utolsó lúzertől? Ugyan már...
Ha el akarsz valamit érni, akkor először fejben kell rendbe raknod a dolgokat. Neked kell elhinni magadról, hogy jól nézel ki, hogy értékes ember vagy, é hogy vannak belső értékeid. Ha ezt elhiszed magadról, akkor ez sugározni fog belőled. És a körülötted levő emberek is érezni fogják. Lesz esélyed a lányoknál.
Ha két ember összejön, az azért van, mert potencionális partnerként kezelik egymást.
Ha Te barátként viselkedsz egy lánnyal, akkor a barátod lesz, de nem több. De úgy fogod érezni, hogy barátzónába tett. Pedig nem. Te raktad magad a barátzónájába a viselkedéseddel, és a non verbális kommunikációddal.
Fejben dől el.
Egy jót prüntyítettet, kijött mosolyogva hogy nem egy nagy cucc az egész...
Már bújja is a Tindert és szervezi a randikat :D
(Vagy elnyesett torokkal fekszik a lakótelepi aluminium kuka tövében.)
Még élek! :D
Minden jól ment, nagyon kedves volt...
Mindenképpen megérte.
Na látjátok, nem kell ezt túlgondolni... 500 oldalnyi erkölcshuszárkodás után általában ez szokott történni, ahány ilyen kérdédt olvastam.
Ez nem szextanfolyam, vagy érzelmi tréning. Csak belekóstolsz a szexbe, elveszted a szüzességed. Végre úgy érzed nem kell többé szoronganod ezen. Erre való, se több se kevesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!