Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap megyek prostihoz szűztelenítésre. Hogyan ne feszengjek a külsőm miatt?
Tudom, hogy Őt nem fogom annyira érdekelni, a fő hogy ápolt legyek... De mégis nagyon izgulok amiatt, hogy mit fog szólni a külsőmhöz, enyhénszólva nem vagyok egy jóképű gyerek.
Hogy érjem el azt a pszichés állapotot, hogy leszarjam, ne ezen járjon az eszem?
(Nincs lehetőségem sajnos most frontint bevenni, inni meg nem fogok mert az érződik, meg nem is bírom az alkoholt)
Én mondjuk nő vagyok de megpróbálok segíteni, ha már így döntöttél, hogy így veszíted el. Egyáltalán nem fogja érdekelni a külsőd, ha ápolt vagy. Nem fog vele foglalkozni és semmit nem fog rá mondani. Próbáld ezt sulykolni magadba, nem szépségversenyre mész.
Ráadásul biztos vagyok benne, hogy semmi baj a külsőddel, nem kell paráznod
Azért meg tudom érteni, főleg úgy a negyvenedik visszautasítás után.
24/F
#5:
Igazad van. A sok vaginás meg az atom jóképű pasi tartja szánalmasnak.
Ígyis-úgyis szánalmasnak néznek, de akkor már inkább jól érzem magam kicsit...
Annyi idős vagyok, hogy már családomnak kellend lennie, de nem hogy egy normális kapcsolatom nem volt, hanem még csak egy csók sem.
Pedig sokat próbálkoztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!