Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek milyen fétisetek van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen fétisetek van, ami külsőre vonatkozik? Pl hosszú comb, eres kéz, bármi.

Figyelt kérdés
2018. márc. 8. 11:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

9es vagyok...

Amúgy azért emeltem ki ennyit, mert a magasság az, ami engem pld. egyáltalán nem érdekel, ha egészséges határokon belül mozog. Szóval 151-185ig bármi lehet a lány, ha magasabb lennék (182), akkor még ennél is mehetne feljebb. Egyedül itt az arányok amik még számítanak, de az már csak esztétika, azért nem szeretem annyira a magas lányokat, mert ők csak karcsúbban tetszenek, szóval egy 180as lány max. 65kg legyen. Persze az alacsonyabbak se tetszenek ha kövérek, ugye egészséges határok, de ott sokkal jobban elnézem, ha 164hez 65, mint ha 180hoz 75 mondjuk. Persze ha nem izomból van, azt most ne kavarjuk bele. De alapvetően mindkettőnek meg van a maga szépsége, csak a magas szerintem csak akkor szép, ha egyben elég karcsú is, itt nem az egészséges határokat szabom meg - szóval a magasság már úgy nem izgat fel, bármit szépnek látok, ha igényes, esztétikus a megjelenés.

2018. márc. 8. 12:14
 12/27 anonim ***** válasza:

Szerintem fontos az összkép, én például az arányokra tudok beindulni. Egy szép arc, hozzá egy jó comb, fenék cickók. Ha ezekből csak egy jó akkor hamar elszáll az inger. Mondjuk elég sok nővel voltam, én már válogatós vagyok.

Ja és puha bőr. Mostani barátnőmnek nagyon puha bőre van, heti egy testápolor elnyom, 32 éves, de 20 éves lányoknak nincs olyan puha bőrük.

2018. márc. 8. 12:37
 13/27 anonim ***** válasza:
Izmos láb, vádli...lányoknál, mert én pasi vagyok.
2018. márc. 8. 13:03
 14/27 anonim ***** válasza:
A nagy mancsos tenyér, vastag alkar, eres kezek...hmm... :)
2018. márc. 8. 13:17
 15/27 anonim ***** válasza:
Szép boka.
2018. márc. 8. 13:19
 16/27 anonim ***** válasza:
Szőrös mellkas 😊 imádom mikor nincs vegig gombolva a ferfin az ing és latszik, hogy szőrös a mellkasa 😊
2018. márc. 8. 13:25
 17/27 anonim ***** válasza:

Imádom, ha egy férfinak vékony és hosszú, de mégis férfias ujjai vannak. ( [link] Vaami ilyesmi)

Az eres kezekért is oda vagyok, meg a jól látható kulcscsontért.

Önmagában az is baromi vonzó számomra, ha az adott férfi egy fél fejjel (vagy egy fejjel) magasabb nálam, és szélesek a vállai.

2018. márc. 8. 13:26
 18/27 anonim ***** válasza:
nem fogok litániát írni, mert a 9/11-es leírt mindent, asszem ikertestvérek vagyunk :D
2018. márc. 8. 13:47
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha van az a 2 gödör a derekánál.
2018. márc. 8. 13:48
 20/27 anonim ***** válasza:

A szakáll, amiről nem tudom levenni a szemem, ha egy férfinak van. A sok szőr az egész testen és a szálkás, eres férfias alkar, kézfej. Plusz pont, ha jo feneke van amit lehet markolászni(:

Mindez a legférfiasabb, alfahím köntösbe csomagolva.

2018. márc. 8. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!