Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek milyen fétisetek van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen fétisetek van, ami külsőre vonatkozik? Pl hosszú comb, eres kéz, bármi.

Figyelt kérdés
2018. márc. 8. 11:21
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

Bármi olyan külső tulajdonságot írjátok amilyet, ha láttok egyből "beindul" a fantáziátok.

Én pl imádom, ha egy férfinak erős vastag combjai vannak :)

2018. márc. 8. 11:23
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Formas, rozsaszin telt ajkak, borosta, turni valo haj, ferfias kezek. :)

Emelett az ingek nagyon beinditanak meg. :D

21L

2018. márc. 8. 11:27
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Szép, ápolt lábfej, nagy, széles és formás körmökkel :)
2018. márc. 8. 11:32
 4/27 anonim ***** válasza:
szerencsére semmilyen
2018. márc. 8. 11:43
 5/27 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszenek a szeplős lányok. :) Nem nevezném fétisnek, de akkor is nagyon tetszenek. Meg az is nagyon tetszik ha szex közben a csajszin csak térdzokni van. :)
2018. márc. 8. 11:43
 6/27 A kérdező kommentje:
A kérdésben a "fétis" szó tényleg idézőjeles. :)
2018. márc. 8. 11:48
 7/27 anonim ***** válasza:

Magas nők.

Lehetőleg 180 cm-nél magasabbak, de már a 176-77 és attól felfelé is oké. Ha ez megvan (+ átlagos vagy vékony alkatúak), akkor nagyon sok minden mást elnézek a kinézetükön. Ez tényleg olyan nekem, hogy "azt a kva" és egyből beindít nagyon.

Amúgy én is 2 méteres srác vagyok.

2018. márc. 8. 11:59
 8/27 anonim ***** válasza:

Kék szemű, szőkés hajú, nagyon markáns-

szőrtelen arcú, öltözködésben régimódi férfiak a fétiseim 😍

2018. márc. 8. 12:03
 9/27 anonim ***** válasza:
A lábakat nagyon szeretem, de csak ha szépek, bármilyen lábra nem izgulok fel, egy szépre viszont nagyon fel tudok. A szeplős lányokat én is szeretem, a fogszabályzó vagy a szemüveg is jól áll, ha csinos a lány és a szemüveg is az ízlésemnek való. Néha a fru-frut is szeretem. A világos szem, barna haj kombó nagyon beindít és a kicsit sötétebb bőrt szeretem, mondjuk max. latino sötétségű, annál lehet világosabb, de egy alap színe legyen. Hosszú hajat is szeretem, vállnál lejjebb érő, amire felizgulok. A szép cicikre is felizgulok. Meg a szép arcra. Vannak olyan öltözékek, amik nagyon beindítanak, semmi extra, bőrruha, meg ilyen f***szságok, csak a színek, mondjuk egy szépen kilakkozott köröm (a pirosat annyira nem szeretem a vérre emlékeztet, kivéve ha világos XD) egy nude peep toe magassarkú, farmer... ááá. Szép feneket is szeretem, de nem annyira voltam segges sose. Ja, és cipőfétisem is van, itt is a szép, izgató női cipőket szeretem, mind önmagában, levetve, mind a nőkön. Hát kb. ennyi XD Hát, ez elég sok, nem tudom belőle mi fétis, igazából ez nehezen is behatárolható, elég h*lyeség, csak ezek amiknek nagyobb figyelmet szentelek, és szeretem, ha eltalálják vele az ízlésem.
2018. márc. 8. 12:05
 10/27 anonim ***** válasza:
Nagy farok
2018. márc. 8. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!