Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb szűz lány miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb szűz lány miért várja el a pasitól, hogy türelmes, gyengéd és segítőkész legyen első szex alkalmával? Míg Ők tapasztaltabb nőként kifejezetten viszolyognak a szűz fiúktól.

Figyelt kérdés

Nem vagyok nő gyülölő, nem is azt mondom hogy ez akkora baj, vqgy hogy minden nő ipyen lenne...

De szerintem az tény, hogy több ilyen van, mint nem ilyen.

Vajon miért?

És persze megértem, hogy a nőknek az első szex sokkal másqbb, esetlegesen fájdalmas. De ez a szűz fiúkhoz való viszonyulásukat nem indokolja.

Előfordult már velem, hogy egy nő kezdeményezett, szexlni akart velem, de mikor mondtam hogy szűz vagyok, akkor elutasított, hogy "bocsi, én is élvezni szeretném a szexet."...

2018. márc. 7. 17:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10%
A nők ilyenek. Annyi mindent elvárnak. Keress egy normálisat. Rohadt nehéz lesz, elmondom!
2018. márc. 7. 23:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Sajnálom, de nem általánosítás...

Rengeteg ilyen tapasztalatom van nekem és a barátaimnak is. Persze lehet mondani, hogy én próbálkozom rossz nőknél, de ekkora számoknál már azért ez egy valós statisztikának is vehető. Illetve mondhatod nekem azt is, hogyha megyek Budapest utcáin, akkor a velem szembejövőkből 90% fekete lesz. Ezt nem fogom elhinni, mert annyira mások a tapasztalataim.

Valamint nem is csak azokról a nőkről van szó akiknél próbálkoztam, hanem lány barátaim nagyrészéről is, kik nyíltan így vélekednek.

Az biztos, hogy nem minden lányt, nőt taszítanak a szüzek, de az is biztos, hogy jóval többet igen, mint akit nem...

Szerintem az is egy köztudott dolog, hogy a nők a dominánsabb (most nem BDSM-re kell gondolni) férfiakat kedvelik, sőt legtöbbször a maguknál idősebbsket és magasabbakat.

Ezzel nincs is semmi baj, csak így az olyan fiatalos és kicsit sem domináns srácoknak mint én sokkal kevesebb esélye van. De ezt a dolgot elfogadom és nem gondolom, hogy a nőknek ez egy rossz, igazságtalan tulajdonsága, mert senki sem maga választja ki, hogy mure tud beindúlni...

Viszont a szüzességhez való hozzáállásukkal nem vagyok ennyire elfogadó, főleg mert zavar a már említett kettősmérce.

Ha egy pasi nem tudja mondjuk 20 éves koráig elveszíteni a szüzességét, (nekem a legjobb esélyeim 14-15 évesen lettek volna, azonos korú lánnyal, de akkor én még korainak gondoltam. Ráadásul a legtöbb ilyen korú lány is 25 év körüli bácsival veszíti el, minimum) mert vagy 4-5 évvel fiatalabbnak néz ki a valós koránál, akkor minden egyes nap csak nehezebb lesz a helyzete.

Pedig a szüzesség csak egy álapot, nem igazán egy személyiség jegy, legalábbis szerintem...

Rengeteg nő, a legtöbb csak azért nem szexelne egy különben teljesen rendben lévő pasival, mert at szűz.

A pasi persze hazudhat, s telhesíthet teljesen jól is szűz létére is.

De ha nem így lesz, akkor csak beég, hogy nem tud szexelni. És különben is! Egy férfinak miért ne járna az a + figyelem az életében egyszer amit a tapasztalan lányok is megkapnak? Vagy, ha nem is figyelem, de ítélkezés mentesség...

Tudom, hogy amúgy sok lehetőség van. Pl. az egyik legegyszerübb elmenni egy lakásos prostihoz, de a nőknél ez is kizáró ok lenne. Persze hazudni még mindig lehet, de nem értm miért jó ez...

2018. márc. 8. 05:20
 13/17 A kérdező kommentje:

Meg egy nő lehet szűz 24 évesen is, vagy még később... 10/8 férfit ez nem fog zavarni, 10/5 pasi kifejezetten örülni fog ennek.

S a nőnek nem kell tennie semmit azért, hogy elveszítse, csak kiválasztja a több ezer lehetséges férfi közül azt akiről leginkább azt gondolja, hogy figyelmes. Illetve a többi igénye szerint szűkiti a kört.

2018. márc. 8. 05:26
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

Kapcsolatban kétlem, hogy gond lenne ha a srác szűz, de egyéjszakásnál megértem a nőket, akik elutasítják a szűz kisifúkat. Miért? Mert 2 perc alatt elélveznek. Bénák. És a nő kb tuti nem elégül ki.

Ellenben szűz lánnyal a férfi ki tud elégülni. De én speciel rühellem azokat a férfiakat, akik szűz vagy nem túl tapasztalt lányokra vadásznak. A szexualitásom kezdetén pont erre a felállásra izgultam (szűz kislány- tapasztalatlan férfi). De az ilyen férfiak önzőek, és tetszik nekik, hogy a te élvezetedért semmit nem kell tenniük, hiszen nem tudod még mi a jó szex, és valószínűleg úgysem mersz szólni, ha valami nem tetszik.

2018. márc. 8. 09:38
 15/17 anonim válasza:
95%

Szerintem termeszetes hogy ovatosan kell ilyenkor, megertonek, es gyengednek is kell lenni. Komoly bizalmi dolog -nalam, es sokunknal legalabbis, hogy mikor es kivel. Fajdalmas. De ha zavarban vagy, kellemetlenul erzed magad, rosszabb.

En peldaul szeretem a szuz ferfiakat. Korabban eroszakoskodtak velem, igy szamomra egy kezdo, tapasztalatlan fiuval jobb volt. Es en is elveztem, (2 akkor meg szuz parom volt) nem csak a srac. Ha mast nem, a szajval juttatott a csucsra.

Viszont sok olyan ferfi van, aki szuzekkel nem akar. Mondvan hogy ragaszkodni fognak, na meg az elso megis csak az elso. Es akkora “”””terhet””” nem vallalnak be sokan.

Ellenben van aki imadja a szuz lanyokat.

Altalanositas mindketto oldalrol.

Ha meg valaki csak egyszeri alkalomra keres valakit, szamomra ertheto hogy tapasztalt novel, ferfival szeretne lenni, nem egy tapasztalatlannal.

2018. márc. 9. 02:16
 16/17 anonim ***** válasza:
94%

Mivel a lányoknak ez fájdalmasabb procedúra, nyilván óvatosan kell csinálni, de a fiú valószínűleg így is simán elélvez..( A lány első alkalommal tuti nem fog) Viszont ha egy már tapasztaltabb lány szexelni szeretne, nyilván kielégülést is szeretne És nem hiszem, hogy egy szűz fiú ezt el is tudná érni abban a két percben amíg el nem élvez.(mert valószínűleg nem bírja tovább)

De ezt te is leírtad a kérdésed végén, szóval nem tudom mit nem értesz még.

2018. márc. 9. 13:24
 17/17 anonim ***** válasza:
83%

Már az alap feltevés is baromság, soha az életben nem tudod igazolni, hogy a szűz lánykából aki figyelemre, gyengédségre vágyik később olyan nő lesz, aki nem bírja a szűz fiúkat. Nyilván van ilyen is, de egyszerűen a körülmények miatt nem lehet releváns tapasztalatod erről. Mert ehhez évekig kellene figyelned egy csomó lányt, amint 15 éves csitriből 25-ös ( vagy idősebb) nővé változik.

Szerintem az a lány, aki az első szex alkalmával normális, odafigyelő férfivel került össze kevésbé hajlamos erre. Akinek meg rossz élményei vannak azon ne csodálkozz.

2019. máj. 12. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!