Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ize van a spermának? Jó vagy kifejezetten rossz? Az első sperma izlelési élmény?
Figyelt kérdés
2018. febr. 22. 14:54
1/18 anonim válasza:
Finom, legalábbis nekem nagyon ízlik.
2/18 anonim válasza:
Pasifuggo! Valakie izlett, masetol meg okolodnom kellett. :D sok szerencset. 24
3/18 anonim válasza:
Eddig egyszer került a számba és hát... nagyon durva volt, nem is volt különösebb íze, csak azt éreztem, hogy marja a számat. Mondjuk nem csida a srác iszony kigyúrt, amihez nyilván rengeteg húst eszik, és az ilyen hatással van a sperma ízére. Barátnőim mondták, hogyha ananászt etetnek a barátjukkal, akkor tök jó íze lesz, szóval ez tényleg nagyon genetika és étrend függő.
4/18 anonim válasza:
mint a takony, vagy mint a kagyló inkább
5/18 anonim válasza:
Nekem már elsőre is ízlett, de azért volt olyan, akié nagyon nem.
6/18 anonim válasza:
nekem az ízével semmi bajom, inkább az állaga az, ami hányingert kelt bennem, ha a számba kerül... ahogy itt már írta valaki, mint a takony :D
7/18 anonim válasza:
Azt mondják kiérződik mit eszik az ember. Az ananászt már hallottam én is
8/18 anonim válasza:
Nem szereted a görög joghurtot?
9/18 anonim válasza:
Nagyon változó. Ugyanannál a személynél is. Az állaga is és az ize is. Elsősorban olyan sós mandulához hasonlítanám.
Például aki nagy kávés annak általában keserűbb. De valóban (tapasztalat) az ananásztól kifejezetten édes íze lesz.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!