Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félek hogy hibát követek el....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy hibát követek el. Valaki tud tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja hogy összejöttem egy fiúval (én 19 ő 23) és már most a szexen meg az orálon jár az esze. Érték én hogy neki ez kéne meg minden,de egyrészt szűz vagyok. Mást részt meg engem nem vonz sem a nyalás sem a szo**s. Pláne nem 1 hónap után.

És hiába mondom neki hogy korai még ezen rágódni, ő szentül hiszi hogy már csinálni kéne...

Micsináljak vele..?

2018. márc. 5. 01:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Na a sok álszent, ment a lepontozás.....
2018. márc. 6. 07:17
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha csak az kéne találna rá bárhonnan embert :) Én is kb 1-2 hónap után kérdeztem rá ilyenekre, de mivel nem akarta vártam fél évet.
2018. márc. 6. 07:27
 23/25 anonim ***** válasza:

Ha nagyon erőlteti és a te véleményedre, erzeseidre nem reagál és nem érdekli, akkor ez mind nem fintos neki, egyszerűen hidegen hadja mert csak a szexen jar az agya.

Én hat hónapot vártam egy lányra és 3-4 hónap után volt orral , azaz ő csinálta nekem. Ő ugy gondolta hogy az első szex legyen romantikus , tökéletes hely, utánna mentünk el egy wellness hétvégére...

Szó... tudni kell várni a kellő pillanatra és figyelni a másik értésére IS.

Egy kapcsokat nem csak szexről all és pláne nem 1-2 hónap után, ha ő ilyen MOHO védekezésre sem gondolná. Szerintem.

De jól gondolod ez valóban túl gyors...f.

2018. márc. 6. 08:29
 24/25 anonim ***** válasza:
Hagyd ott!!!! Minél előbb.Először azt kellene érezni, hogy szereted, hogy ő is szeret, de itt erről nincs szó. Itt csak a szexről van szó, ami természetes. Főleg te nem szereted, ill. nem vagy bele szerelmes, mert akkor semmitől nem undorodnál, ami vele kapcsolatos. Keressetek mást magatoknak, más partnert.
2018. márc. 6. 10:33
 25/25 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes, hogy a fiú szexet akar. Mint ahogy az is teljesen természetes, hogy te viszont még nem tartasz ott. Így van ez évmilliók óta és (remélem) így is marad, amíg világ a világ. A fiúnak meg kell értenie, hogy normális lány azzal szexel, aki szerelemre tudta őt gerjeszteni. S az, hogy ez nálad még nem következett be, az nem a te hibád, hanem az ő alkalmatlanságának bizonyítéka. Szóval kapja össze magát, és 23 éves korára végre érjen férfivá, aki el tudja csavarni egy lány fejét. Aki el tudja venni a lány eszét, hogy semmi kétség ne maradjon benne, csak az őrült vágy.
2018. márc. 6. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!