Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy hibát követek el. Valaki tud tanácsot adni?
Kb 1 hónapja hogy összejöttem egy fiúval (én 19 ő 23) és már most a szexen meg az orálon jár az esze. Érték én hogy neki ez kéne meg minden,de egyrészt szűz vagyok. Mást részt meg engem nem vonz sem a nyalás sem a szo**s. Pláne nem 1 hónap után.
És hiába mondom neki hogy korai még ezen rágódni, ő szentül hiszi hogy már csinálni kéne...
Micsináljak vele..?
Ha nagyon erőlteti és a te véleményedre, erzeseidre nem reagál és nem érdekli, akkor ez mind nem fintos neki, egyszerűen hidegen hadja mert csak a szexen jar az agya.
Én hat hónapot vártam egy lányra és 3-4 hónap után volt orral , azaz ő csinálta nekem. Ő ugy gondolta hogy az első szex legyen romantikus , tökéletes hely, utánna mentünk el egy wellness hétvégére...
Szó... tudni kell várni a kellő pillanatra és figyelni a másik értésére IS.
Egy kapcsokat nem csak szexről all és pláne nem 1-2 hónap után, ha ő ilyen MOHO védekezésre sem gondolná. Szerintem.
De jól gondolod ez valóban túl gyors...f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!