Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudnátok tanácsot adni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Holnap este megyünk 2 haverommal bulizni. Annyi lenne a kérdésem hogy tudnátok tippet adni a csajozáshoz? Hogy kezdjek neki? Inkább kocsmás vagyok mint bulis. Szóval még csak párszor voltam ezert nem igazán vágom a dolgokat. Kerlek segítsetek ki.

20/F

2018. febr. 22. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
14%

Szia. Megtanítsalak? :) 22/L

Ha akarsz írj :)

2018. febr. 22. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kocsmában általában én csak olyan csajokkal tudtam ismerkedni, akik ugyanazon asztaltársaságnál voltak, mert nem nagyon vol alkalom arra, hogy más asztalnál ülő csajokkal négyszemközt beszéljek (persze azért volt olyan is, amikor a szomszéd asztalnál ült három lány és mi is hárman voltunk, szóval szépen meghívtuk magunkhoz).

Na mindegy, én azt mondom, hogy szerezzetek csajokat, akikkel együtt mentek kocsmázni. Indulás előtt egyél otthon valami szendvicset, vagy tésztát, krumplit, ami felszívja majd az alkoholt és ha megérkeztek a kocsmába, igyál 2 vodkát, hogy kellően felszabadulj (után már szigorúan csak sört, ha nem akarsz lerészegedni, mert akkor nem fogsz becsajozni).

2018. febr. 22. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Na akkor az első válaszolóval meg a barátnőivel akár együtt is elmehettek iszogatni
2018. febr. 22. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
...ja várjál félreértettem a kérdést, te kocsmás vagy, de most buliba mentek. Mindegy akkor is ugyanúgy enni kell otthon, majd bedobni 2 vodkát ha megérkeztetek. Ha megtetszik egy lány, menj oda, mutatkozz be neki és kérdezd meg, hogy van-e kedve táncolni veled. Esetleg meg is hívhatod valami piára és beszélgethettek, de figyelj, nehogy csak azért fogadja el a meghívást, mert ingyen koktélt akar.
2018. febr. 22. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
beszélj úgy velük, mint ha régi jó haverok lennének és talán hívd meg őket egy körre (akkor legalább biztos beszélgetnek veled 5 percet)
2018. febr. 22. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!