Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni?
Holnap este megyünk 2 haverommal bulizni. Annyi lenne a kérdésem hogy tudnátok tippet adni a csajozáshoz? Hogy kezdjek neki? Inkább kocsmás vagyok mint bulis. Szóval még csak párszor voltam ezert nem igazán vágom a dolgokat. Kerlek segítsetek ki.
20/F
Szia. Megtanítsalak? :) 22/L
Ha akarsz írj :)
Kocsmában általában én csak olyan csajokkal tudtam ismerkedni, akik ugyanazon asztaltársaságnál voltak, mert nem nagyon vol alkalom arra, hogy más asztalnál ülő csajokkal négyszemközt beszéljek (persze azért volt olyan is, amikor a szomszéd asztalnál ült három lány és mi is hárman voltunk, szóval szépen meghívtuk magunkhoz).
Na mindegy, én azt mondom, hogy szerezzetek csajokat, akikkel együtt mentek kocsmázni. Indulás előtt egyél otthon valami szendvicset, vagy tésztát, krumplit, ami felszívja majd az alkoholt és ha megérkeztek a kocsmába, igyál 2 vodkát, hogy kellően felszabadulj (után már szigorúan csak sört, ha nem akarsz lerészegedni, mert akkor nem fogsz becsajozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!