Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy hibát követek el. Valaki tud tanácsot adni?
Kb 1 hónapja hogy összejöttem egy fiúval (én 19 ő 23) és már most a szexen meg az orálon jár az esze. Érték én hogy neki ez kéne meg minden,de egyrészt szűz vagyok. Mást részt meg engem nem vonz sem a nyalás sem a szo**s. Pláne nem 1 hónap után.
És hiába mondom neki hogy korai még ezen rágódni, ő szentül hiszi hogy már csinálni kéne...
Micsináljak vele..?
Tényleg korai még, de nem azért, mert egy hónapja vagytok együtt, hanem mert Te nem érzed úgy. A rossz, erőltetett szexualitás hosszú időre elveheti a kedved attól, hogy később próbálkozz olyannal, akivel már szívesen megtennéd. Hidd el, a megfelelő sráccal lassacskán kedvet fogsz kapni mindenhez, szerintem az orális szexhez is. A társadalmi nyomás borzasztóan bele tud baszni az egészbe, így sok ember nem akkor veszíti el a szüzességét, amikor kellene. Velem is ez volt, ha érdekel, írj privit.
Különben ne aggódj, nem minden pasi ilyen! Párom például még várt volna az első együttléttel, tovább, mint én. Nagyon sok férfi megfelelően kezeli az intimitást. Kívánom, hogy egy ilyet találj! :)
Hát figyelj, 1 hónapban az is kérdés, hogy mennyit vagytok együtt? Ha heti párszor, akkor valóban nem hosszú idő, ha heti sokszor, akkor meg már az.
De ha már együtt vagytok, és "klappoltok", akkor ideje lehet valami kölcsönös intim dolgot is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!