Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több ilyen selejt férfi is van, mint én?
Figyelt kérdés
Jobban szeretem, ha cumizik a csajom, mint a rendes szexet. Mivel én pihenek ő meg működik. Nem mondom szexet is szeretem és van mindig DE jobb a szoptatás (csajomnak sosem mondanám el úgyhogy ppsssztt 😉)2018. márc. 2. 17:51
1/9 anonim válasza:
Szoptatni az anyukák szoktak. Szopatni az a szó amit te keresel. De amúgy az én párom is így van vele. Jobban szereti ha leszopom, mintha szexelnénk. De a szexet is szereti 😃
2/9 anonim válasza:
Én hobban szeretek szexelni mert akkor mindig vidám a barátnőm. És gyakrabban tarthatunk anál napot.
4/9 anonim válasza:
Igen, rengeteg az ilyen elmebajos
6/9 anonim válasza:
Én jobban szeretek szopni mint szexelni. Persze azért szex is legyen meg ő is elégítsen ki de imádom amikor ilyennel örömet okozok a páromnak.
20/L
7/9 anonim válasza:
?
A lóvaglóban is ő az aktív fél...
9/9 anonim válasza:
ez nem selejt,én csak szopatok.40/F.heteró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!