Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A minimum 13 centi de inkább olyan 18 centis pénisz méretet lankadt állapotban kell mérni?
Mese. Normális nők nem kérdeznek ilyet. Az ilyen húsfasz pedig alig lesz nagyobb, amikor föláll.
Egyébként semmi baj, a 13 centi már teljesen megfelelő majdnem minden nőnek, ha jó kemény, úgyhogy punciba meregesd, ne méregesd...
Ez az oldal tele van komplexusos kisfarkúakkal...
18 cm az átlagos. A mai világban azzal nem lehet felvágni! Menj be egy uszodába, focisták öltözőjébe stb. Egy egészséges mai fiatal a férfinek van 17-8 centi átlagban. De olyan is akad akiknek 20 cm feletti van.
minimum 13 legyen de a megfelelő ha eléri a 18at
én értem hogy elvileg nem számítana ez annyira de más kérdéseknél olvastam nőktől hogy 13 vagy annál kisebbért instant dobnák a palit
Azokat a válaszokat komplexusos szűz fiúk írják, magukat lánynak kiadva. Amikor egy srác ráébred, hogy valami nincs rendjén vele, akkor keres valami olyan okot, amin nem tud változtatni,és arra fogja a kudarcot. Nem ismeri be magának, hogy máshol van a baj, hanem kígyót-békát kiabál a lányokra.
Azok, szegények hiába bizonygatják az ellenkezőjét, mindig lesz olyan válaszoló, magát lánynak kiadó fiú, aki kéjelegve leírja, hogy a 20 centi alattiakkal nem lehet élvezni. Meg jönnek a mesélős fiúk a 22/6 centis farkukkal, nagyobb, mint egy sörösdoboz.
Nem kell bármit elhinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!