Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a minimum pénisz méret, amivel ki lehet elégíteni egy nőt? Hossz és vastagság is érdekelne.
Mekkora a maximum IQ szint ami szükséges egy ilyen kérdés kiírásához?
Érdekelne az is, hogy neked mennyi lehet.
2es részben igazad, van de kicsit sántít a válaszod :)
Egyrészt mert csak ujjazással, csiklóingerlés nélkül nehezen kivitelezhető a nők többségénel.
Másrészt ujjal egy csomó mindent lehet amit pénisszel nem, pl G-folt izgatás direktben, közben csiklóingerlés..
Egy 2cm vastag és 8cm hosszú pénisszel pl nehéz orgazmust okozni, és az ujjal még csak össze sem hasonlítható.
3. Ha ezt írod, valószínű, hogy nem tudsz normálisan se az ujjazásról, se a dugásról sokat.
Kezdhetném ott, hogy a farkaddal ingerled a csiklót is a megfelelő pozíciókban.Aztán meg direkt is tudod makkal.
Aztán meg ha rövid lenne, erős nyomásokkal tudod a hatásfokát növelni...
Nekem 10centis 4,5 vastag szóval nem nagy
van is komplexusom miatta de olyat tudok vele
nyújtani a feleségemnek amiért imádja
1 aktus alatt 3 -6 orgazmust átél mig én egyet
nem ritka a pisilős orgazmus sem a legtöbb szexnél meg van az is!Remélem tudtam segíteni!36FF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!