Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha az ellenkező nem bőrébe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az ellenkező nem bőrébe bújhatnál 1 napra, kipróbálnád a szexet? Ha igen, konkrétan mit?

Figyelt kérdés

Ha túl zavaros a kérdés:

Pasik, ha egy napig egy dögös csaj bőrébe bújhatnátok, lefeküdnétek egy pasival?

Csajok, ha egy napig egy helyes pasi bőrébe bújhatnátok, lefeküdnétek egy csajjal?

Értelemszerűen nem a melegekhez szól a kérdés...

Légyszi korral, nemmel

2018. febr. 28. 21:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Fain az 5-ös. 😁😂
2018. márc. 1. 06:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen kipróbálnám. De csak az ujjazást. Vagy max kinyalatnám egy leszbivel. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mit éreznek a nők. Biztos, hogy többet mint én. De biztos, hogy nem szívesen kapná vissza a testét utánam a nő:D Mert nem érdekelne, hogy már fájna, addig kísérleteznék magamon. Illetve a mellemről szinte le sem venném a kezem. De ez is érdekes kérdés, ha férfi tudatod van, akkor a saját vágyaidra izgulnál fel nem? Arra is nedvesednél be
2018. márc. 1. 11:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, és kipróbálnám milyen férfiként. Kiverném magamnak, megtapasztalni az milyen érzés. Aztán kipróbálnám a szopást is, meg persze a szexet. Annyira kíváncsi vagyok az a pasiknak milyen érzés lehet, vajon mennyiben másabb, mint nekünk, nőknek. Szerintem egész nap a farkam fogdosnám, verném és szexelnék. :D
2018. márc. 2. 10:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kipróbálnám a férfi életet. :)

Elsősorban azt, hogy verem magamnak. Tuti biztos nagyon jó. Reggel úgy kelni, hogy merevedésem van, húzogatni a takaró alatt. Vagy ha mondjuk csak úgy vagyok tanulok vagy bármi és tapizhatom. Összevissza nyálaznám.

Amire nagyon kíváncsi vagyok, milyen érzés amikor a fiú élvez el. Hiszen olyankor én belőlem nem jön semmi. :) Csak ritmikusan összehúzódik vagy +10x a puncim.

Nagyon kíváncsi vagyok arra is milyen érzés mikor feláll mikor valami felizgat.

Milyen mikor tövig bekapja valaki a pénisz'emet'.

Milyen az amikor beleül valaki és hirtelen tövig bele megy a punciba.

Milyen érzés egyes pózok során egy férfinak. Miyen mikor a lány mellbimbója hozzáér a nő mellkasához.

Mennyivel másabb gumi nélkül. Milyen érzés mikor rajta van a gumi.

Nézni ahogyan nyugalmi állapotban milyen pici és puhi és mikor felizgulok hirtelen feláll, megnő és kemény lesz.

Zuhany alatt verni.

Milyen könnyű,hogy elmegy mosdóba vagy bárhova csak kiveszi, le se kell ülnie és onnantól csak céloznia kell:D

Milyen az amikor te lehetsz a domináns, aki irányít. Aki megvesz azért hogy megszerezhesse a lányt, hogy belehatoljon azonnal, hiszen áll neki nagyonnagyon. Milyen érzés neki mikor lassan és milyen mikor olyan keményen csinálja....HM.

Örülök én is ennek a kérdésnek tényleg :) nagyon elgondolkodtató:D igazából szívesen belebújnék, hogy ezeket kipróbáljam, de teljes mértékben heteró vagyok, úgyhogy lányokkal a dolgokat nem úgy, hanem csak tényleg azért hogy tudjam milyen amiket leírtam. :)

20L

2018. márc. 24. 23:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocsiiii elírtam:D nem a nő hanem a férfi mellkasához akart lenni:D
2018. márc. 24. 23:46
 16/17 anonim ***** válasza:
én mindent összeszednék pasikat és szopnék, illetve azt szeretném ha rendesen megdugnánank, tele élveznének
2018. márc. 25. 08:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Feltétlen kiprobálnám , milyen egy 25 centisen lovagolni mennyit tudnék bekapni , hatalmas adagot a számba kapni . Persze egy jo nyalakodos leszbi bulit se hagynák ki .

60F

2018. okt. 31. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!