Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen volt ilyen vágyam de miután lett volna lehetőségem, megfutamodtam. Megláttam a két kiéhezett undormányos dolgokra készen álló pasit és visszajött a kedvem a hagyományos szexhez.
20/N
Azt hogy nem gondoltam át mi is fog történni. Az egyik pasit jobban ismertem, ő mondt hogy a másik pasi nem fog nyalni. Ekkor végig gondoltam hogy ez kétféleképpen alakulhat. 1. Az egyik pasi engem dug, a másikat a számmal izgatom. 2. Az egyik a seggemben, a másik a puncimban lett volna.
Egyik variációt se akartam. Olyan dolgokat akartam inkább ahol tényleg az én vágyaim számítanak. De ezek tipikusan kiéhezett férfiak voltak, olyanok akiknek csak az ürítés számít. Szóval visszamondtam és kerestem egy normális pasit, normális kapcsolattal.
Le lettem pontozva mert...?
R*b*nc vagyok hogy ki akartam próbàlni?
Vagy mert prűd vagyok és nem tettem meg? :D
Remélem ez életetek fénypontja hogy engem pontoztok le mindig... De azért is kint hagyom a nevemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!