Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erényöv - vélemények? Kipróbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erényöv - vélemények? Kipróbálnád? Rajtad lenne vagy a párodon? Esetleg van már tapasztalata valakinek?

Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 19:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt szerepjátékból rajtam. Nagyon élveztem. Megfelelő partnerrel akár 24/7ben is viselném.
2017. dec. 27. 19:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Kipróbálnám ha szeretné, de nem vonz különösebben a dolog.

Kivéve ha valami nagyon perverz csaj lenne a párom :D

28/F

2017. dec. 27. 19:35
 3/11 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni, nemet és kort is írjatok
2017. dec. 27. 19:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Szeretnéd kipróbálni a barátoddal, csak nem tudod hogyan viszonyulna hozzá kérdező ?
2017. dec. 27. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekünk van. Néha hordom. De csak a játék kedvéért. Nem életvitel szerűen. Bár van hogy csak magamnak felrakom egész napra...senki nem ellenőrzi.
2017. dec. 28. 07:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekunk is van, parom neha felveszi. 23/f
2017. dec. 30. 02:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Én hordtam már pár napig. Nagyon kellemetlen éjszaka, amikor spontán merevedésem van. Borzasztó rosszul alszom tőle. Konkrétan felébredek rá, mert fáj. De el tudnám képzelni, hogy egy lány mindig rám teszi, mielőtt kilépek az ajtón, éjjel meg ott van mellettem, és nem kell a "biztonság". (Nem mintha az lenne a lényege, hogy ne csaljam meg a páromat. Aki ezt gondolja, az egyáltalán nem érti a dolgot.) Jelenleg pihen a fiók mélyén, és várja, hogy egy elég nyitott Nő jöjjön az életembe, és használatba vegye :)

39/F

2017. dec. 30. 08:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Kipróbálnám a barátnőmön pár hétig,aztán összezárnám 2-3 pasival.
2018. jan. 6. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk van. Nálunk is alkalmanként előkerül, néha felveszem, nem vészes. Egyszer próbáltam egy hétig hordani. Ment is volna simán, ki lehet bírni, csak zavart, hogy nem tudom rendesen megmosni a cerkát, szóval szerintem a tisztálkodás az hosszabb időben csak úgy működik, ha leveszi a párod pár nap után, aztán a felügyeletével megmosod a szerszámot utána pedig visszakerül. Egyébként elég izgalmas kis dolog, ha fokozatosan szoktatod magad hozzá, akkor simán ki lehet bírni akár napokat is.
2018. jan. 7. 18:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Jah, és 27/ F (előző voltam)
2018. jan. 7. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!