Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen? Ez csak szerintem ciki? (19/L)
Figyelt kérdés
Egy srác akivel flörtölök egy ideje, eddig tetszett is, egy buliban odajött,táncoltunk, stb, szal minden sínen volt, aztán amikor odakerült a dolog, amikor rámarkoltam a f***-ra, megrádult, furán viselkedett, aztán kiderült hogy beélvezett...ez ennyi idősen csak szerintem full gáz?2018. febr. 26. 19:41
21/26 anonim válasza:
ez előfordul, miért nem mondtad neki hogy nyalj..on ki cserébe, örömmel megtette volna, és mire végez újra harcra kész lett volna. tapasztalatlan, és vagy te is az vagy, vagy bun kó.
22/26 anonim válasza:
Szerintem csak simán szuz volt a srác. Es nem számított ilyen fajta izgalmakra. Már legyen eleve fel volt tuzelve toled, a tánctol. Csak jol meglepted vele. Nem kell ezt semennyire tuldramataizálni. Ha neked bejon a srác, akkor probálj teremteni valami nyugodtabb kornyezetet, ahol rendesen dughattok, és a puncikádba rakd be a farkát, ne csak gatyán keresztul fogdosd. Nem kell ezen haragoskodni, meg veszekedni. Az megy amugy is itt GYKn.
23/26 anonim válasza:
Nő létedre elég bunkó vagy ha " RÁMARKOLTÁL".
Ennyi nőiesség van benned.
25/26 anonim válasza:
7 éve vagyok párkapcsolatban és még mindig van olyan, hogy szinte a semmitől elélvezek bár már nagyon ritkán. Sok dologtól függ: mikor volt utoljára orgazmusom, az milyen volt, milyen napom van, mennyire vagyok kanos, a párom mennyire szexi éppen és még millió dolog.
Kellemetlen de néha még a tapasztaltakkal is megesik. Egy esetből nem lehet következtetést levonni.
26/26 Krecc15 válasza:
Ez velem is esett már meg,csak én fiatalabb vagyok 2 évvel :D Buliban döglesztő csaj dörgölődzött hozzám és végül annyira sikerült hogy a elmentem,csak nálam ez rejtve maradt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!