Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek volt már ilyen? Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen? Ez csak szerintem ciki? (19/L)

Figyelt kérdés
Egy srác akivel flörtölök egy ideje, eddig tetszett is, egy buliban odajött,táncoltunk, stb, szal minden sínen volt, aztán amikor odakerült a dolog, amikor rámarkoltam a f***-ra, megrádult, furán viselkedett, aztán kiderült hogy beélvezett...ez ennyi idősen csak szerintem full gáz?

2018. febr. 26. 19:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
ez előfordul, miért nem mondtad neki hogy nyalj..on ki cserébe, örömmel megtette volna, és mire végez újra harcra kész lett volna. tapasztalatlan, és vagy te is az vagy, vagy bun kó.
2018. febr. 26. 21:10
 22/26 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem csak simán szuz volt a srác. Es nem számított ilyen fajta izgalmakra. Már legyen eleve fel volt tuzelve toled, a tánctol. Csak jol meglepted vele. Nem kell ezt semennyire tuldramataizálni. Ha neked bejon a srác, akkor probálj teremteni valami nyugodtabb kornyezetet, ahol rendesen dughattok, és a puncikádba rakd be a farkát, ne csak gatyán keresztul fogdosd. Nem kell ezen haragoskodni, meg veszekedni. Az megy amugy is itt GYKn.
2018. febr. 26. 21:12
 23/26 anonim ***** válasza:
37%

Nő létedre elég bunkó vagy ha " RÁMARKOLTÁL".

Ennyi nőiesség van benned.

2018. febr. 26. 21:32
 24/26 anonim ***** válasza:
73%
igen, tényleg gáz vagy:D
2018. febr. 27. 09:48
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

7 éve vagyok párkapcsolatban és még mindig van olyan, hogy szinte a semmitől elélvezek bár már nagyon ritkán. Sok dologtól függ: mikor volt utoljára orgazmusom, az milyen volt, milyen napom van, mennyire vagyok kanos, a párom mennyire szexi éppen és még millió dolog.

Kellemetlen de néha még a tapasztaltakkal is megesik. Egy esetből nem lehet következtetést levonni.

2018. febr. 27. 12:24
 26/26 Krecc15 ***** válasza:
100%
Ez velem is esett már meg,csak én fiatalabb vagyok 2 évvel :D Buliban döglesztő csaj dörgölődzött hozzám és végül annyira sikerült hogy a elmentem,csak nálam ez rejtve maradt :D
2018. febr. 27. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!