Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyógyszer miatti köztes vérzésnél, hogy oldható meg a szex? Szerintem kicsit ciki, és érdekelne, hogy mások milyen trükköket vetnek be, hogy ez ne legyen zavaró.
Szia.
Menses alatt is szabad a szex, és a gyógyszer akkor is véd, bár nem árt a gumi, vagy ha kihuzza.
na már most, vannak olyan pasik és nők akik undorodnak a menses alatti szextől, mert vér, fúúúj, stb...ettől még szabad, szóval ha a pároddal nem undorodtok a vértől, nyugodtan lehet szeretkezni, de huzza ki azért..
Mi menses alatt is szoktuk..:)
Te jó ég, az utsó válasz hülyeség!
Tök normális, hogy az első hónapot végigvérezgeted, vagy akár a másodikat is. Igaziból nagyon nincs trükk, esetleg egy törcsit tegyetek magatok alá és használjatok gumit (az első tabis hónapnál az kötelező (másodiknál sem árt).
Ha kényelmetlenül érzed magad, akkor pedig próbáljátok meg máshogy kényeztetni egymást, 1 hónap szex nélkül nem olyan nagy szó, ha közben így úgy eljátszotok egymással.
Hát hajrá!
Azt gondoltam, hogy a mélyen tisztelt kérdezőnek több fantáziája van az esetleges lehetőségekről (szorítkózzon csak a coitus izgatására a párja részéről az örömszerzés, amennyiben Önt ez zavarja, valamint elnézést kérek az ifjú olvasóktól, de a "barna szalon" is egy lehetséges alternatíva lehet) .
Minden jót kíván Önöknek:
-Sallay Doktor úr
A coitus izgatására???
A coitus közösülést jelent! Hol tanult latinul, doktor úr????
Tiszteletem, elnézést kérek mindenkitől, sajnos két kérdésre válaszoltam egyszerre, ezért fordulhatott elő a hiba.
-Sallay
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!