Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen? Ez csak szerintem ciki? (19/L)
Szerintem sikerült kellően felizgatnod és ezért élvezett el hamarabb.Biztosan vonzó és szexi is vagy nem csoda ha ez történt.
Nézd el neki,vedd inkább bóknak.
Sok sikert kívánok a továbbiakban!
Miért volna gáz? Az oké hogy tényleg sajnálni való dolog, de ilyen elő fordul. Egész éjszaka ott dörgölőztél hozzá a tánc közben, gondolom le sem vette rólad a szemét, teljesen normális, hogy annyira felizgul, hogy elég ráfújni is akár... Ez kb annyira gáz mintha te nem tudnál elmenni pisilni, mert mondjuk egy órája buszozol és pont dugó van, aztán rád jön a tüsszögés. Megnézném hogyan tartod szárazon a bugyit. Ja, hogy van betét? Attól az még ugyan úgy bepisilés marad... 🙂
Ha valóban elélvezett akkor az bizony ott helyben lenullázhatta az önbizalmát. Senki nem szeretne ilyen helyzetbe keveredni, mert félünk attól hogy lenéznek minket. Mindenki erről beszélne egy darabig, stb...
Szerintem inkább menj és vigasztald meg. Arról ne is beszéljünk hogy te is bűnös vagy, elvégre ennyire felizgatni valakit, hogy ott helyben elélvezzen milyen dolog már? 🙂
Komolyan Szerinted a kérdező a hibás, mert szexi és kezdeményezett? 😂😂😂
Megérte feljönni! Amúgy itt senki sem hibás. Van ilyen, csak ugye erről senki sem dicsekszik. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!