Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit tennétek, hogyha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit tennétek, hogyha hazaérve egy kikötözött, szemtakarós, nagyon helyes kondis pasi feküdne az ágyatokon?

Figyelt kérdés
Dugnátok vele?
2018. febr. 24. 23:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ha ismerem és tetszik, lehet.

De idegenekkel nem szexelek. :D nem vagyok én k..va :D

2018. febr. 24. 23:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hívnám a rendőrséget.
2018. febr. 24. 23:03
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Én elszórakoznék vele, kényeztetném. Mivel tetszik, nyilván. Na meg adja magát :D
2018. febr. 24. 23:05
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem dugnék vele :)
2018. febr. 24. 23:05
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
Első, te is dolgozz még a realitásokon. És inkább a rendőrséget tárcsázd ha ilyen helyzetbe kerülsz :D
2018. febr. 24. 23:06
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szólnék a páromnak, hogy takarítsa el szépen az útból ^-^
2018. febr. 24. 23:07
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Előszőr is elővenném a legnagyobb késem, vagy a gázspraym, és megkeresném ki kötözte meg, mert bizonyára nem magát. (Vagy az is lehetséges? Nem értek ehez). Vagy kiszaladnék és hívnám a rendőrséget.
2018. febr. 24. 23:24
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Sikítanék.Megkérdezném hogy mit keres itt, aztán szólnék a páromnak hogy tanítsa jómodorra.
2018. febr. 24. 23:30
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

És azt honnan tudom, hogy kondis?

Amúgy meg elfutnék a francba, aki egy kigyúrt pasit így eltudott intézni, az velem is könynedén elbánna, azt meg nem akaromXD

Fantázia szintjén meg nyilván "elszórakoznék vele":D

2018. febr. 24. 23:33
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Fuuu, nagyon para lenne... A logika úgy követelné, hogy fussak a konyhába a nagykésért, azzal együtt pedig ki a házból, de ott lenne benne a fejemben, hogy valószínűleg ott van még az a tag is, aki kikötözte a Kondist. Biztos, hogy hányasig ingerelném magam azzal a gondolattal, hogy ott van a konyhában, a fürdőszobába és bármelyik percben előjöhet... Így mindenemet ott hagyva menekülnék, ahogy csak tudnék. Kiérve a házból jobb lenne kulcsra zárni az ajtót, de abban a helyzetben biztos, hogy nem jutna eszembe. Minnél messzebb akarnék kerülni a háztól... Valószínűleg egy rokonhoz vagy baráthoz menekülnék át, aki felhívná helyettem a rendőrséget.

Arra számítottál, hogy dugnék vele, mi?

2018. febr. 24. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!