Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek, hogyha hazaérve egy kikötözött, szemtakarós, nagyon helyes kondis pasi feküdne az ágyatokon?
Ha ismerem és tetszik, lehet.
De idegenekkel nem szexelek. :D nem vagyok én k..va :D
És azt honnan tudom, hogy kondis?
Amúgy meg elfutnék a francba, aki egy kigyúrt pasit így eltudott intézni, az velem is könynedén elbánna, azt meg nem akaromXD
Fantázia szintjén meg nyilván "elszórakoznék vele":D
Fuuu, nagyon para lenne... A logika úgy követelné, hogy fussak a konyhába a nagykésért, azzal együtt pedig ki a házból, de ott lenne benne a fejemben, hogy valószínűleg ott van még az a tag is, aki kikötözte a Kondist. Biztos, hogy hányasig ingerelném magam azzal a gondolattal, hogy ott van a konyhában, a fürdőszobába és bármelyik percben előjöhet... Így mindenemet ott hagyva menekülnék, ahogy csak tudnék. Kiérve a házból jobb lenne kulcsra zárni az ajtót, de abban a helyzetben biztos, hogy nem jutna eszembe. Minnél messzebb akarnék kerülni a háztól... Valószínűleg egy rokonhoz vagy baráthoz menekülnék át, aki felhívná helyettem a rendőrséget.
Arra számítottál, hogy dugnék vele, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!