Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Milyen pasit néztek meg? Ha mondjuk a munkahelyen, utcán, szórakozóhelyen vagytok bárhol?
Tehát milyen pasira figyeltek fel?
Milyen az ideálotok?
Mit csináltok ha a közeli ismeretségi körötökben van olyan akire azt mondjátok (most vegyünk egy 9/10 10/10-es pasit, amúgy nem szeretek pontozni) hogy "jó pasi" " helyes pasi" és persze tetszik is, tehát még nem beszéltetek vele, de első látásra szimpatikus, jól néz ki, nagyon jól néz ki (jóképű, helyes) stb.
Ránéztek-e? ha igen meddig nézitek, vagy csak lopva néztek rá, elpirultok ha hozzátok szól, esetleg már az intim szférátokba is besétált, jó nyilván nem arra a bizonyos dologra gondolok, hanem közvetlen mellettetek megy el, véletlen hozzátok ér (pl. vállal) tehát ilyesmi.
Tehát úgy összességében hogy viselkedtek a közelében, visszafogottabban, vagy ellenkezőleg jár a szátok azt se tudjátok miről beszéltek ilyenkor.
A barátnőkkel összesúgtok-e valamit ilyenkor, mosolyogtok rá, illetve van-e olyan hogy nem bírjátok levenni a szemeteket róla.
Elég összetett kérdés. A kisugárzás fontos, én nagyon szeretem azokat a pasikat akik intelligensek. De nem azon a stréber módon, csak latszik már a tekintetén, hogy nem egy együgyű valaki. Innentől kezdve számítok arra, hogy jó beszélgető/vitapartner akinek van véleménye, es leköti a figyelmem. Nem azzal fog meg, hogy jo csajozos dumája van (persze az is számít), vagy hogy mennyire van kigyurva, hanem azzal, hogy az életről hogyan gondolkozik, milyen ember. :) De amugy a kék szem a gyengém ha ilyesmi is számít. :p
Randizni meg már rég voltam, mert van párom, de tökre zavarban voltam eleinte, és csak lopva néztem, amikor azt hittem nem néz. :D Telibe szemkontaktust kicsit zavarbaejtőnek gondoltam. De nyilván megvoltak azok a tipikus flörtölgetések, de amúgy mindenről beszéltünk ami szóba jött, nem csacsogás volt, legalábbis igyekeztünk valami tartalmat is tölteni a dologba ha már találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!