Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is felszokott állni a farkatok rossz időben, rosz helyen, ti is kiveritek olyankor? Látták mások is? (Pl. : munkahelyen, buszon, utcán, szórakozóhelyen)
Velem buszon, munkahelyen rendszeresen megesik, olyankor kimegyek és kiverem.
Egyszer munkahelyen lebuktam a wc-ben, kolléga épp jött és rámnyitott. Égett is a pofám rendesen, de ő csak kinevetett nem mondta el senkinek, Azóta néha viccelődik velem ha összetalálkozunk a wc-ben. :-)
Igen, szokott felállni random, de általában nem szoktam kiverni. De esett már meg, pl nyáron éjjel haza fele mentem, alul csak egy rövidnadrág volt rajtam és a lóbálózástól felállt. Gondoltam egyet és az egyik gyengébben kivilágított helyen leültem egy padra és kivertem :D
19F
Ha bár nekem nem is állt fel (képtelenség, hisz lány vagyok), egyszer 6. osztályban, irodalom órán épp a Toldit mondtuk fel jegyre és a tanár nő kérdezte, hogy ki szeretné elkezdeni. Egyik fiú osztálytársam bevállalta, hogy Ő lesz az első és kiment. Mint később kiderült (én nem vettem észre, haverjaim mondták)merész osztálytársam felálló... khm, farokkal mondta el a Toldi istentudjahnyadik versszakait.
Nem tudom, hogy extrémnek számít-e a sztori, de mi ezen azóta röhögünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!