Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy olyan pasival, aki baromira taszít szexuálisan? Rossz lesz nagyon?
Van egy 30 éves szűz fiú, aki tényleg nagyon csúnya, de havernak tök jó. Ő teljesen oda van értem, de hát nekem nagyon nem jön be. Viszont teljesen megsajnáltam és felajánlottam hogy mit szólna ey baráti szexhez, csak hogy végre elvegye valaki a szüzességét. Mondtam neki hogy ez csak szex, mert úgy semmit nem akarok tőle. És teljesen odavolt az ötletért.
Nagyon hülye vagyok? ...... Tényleg nagyon rossz lesz :(
Rossz ötlet. Legalább lesz egy indok, hogy miért nem tudjátok folytatni ezt a barátságot, és megszabadul attól a mézesmadzagtól, ami végig előtte volt.
Kicsit nyers/pesszimista hozzáállás, de sajnos van valóságalapja.
Ja.
De komolyan...sajnálatból szex? Hát nem tudom, nekem nem menne a menet, ha tudom, hogy a lány szinte undorodik tőlem...
Hát én nem szexelnék olyannal ,aki kicsit sem vonz ,de te tudod, úgy nem is élvezném annyira vele...
L/25
szerintem nemes gesztus, ari vagy... :)
amúgy.. hamár itt tartunk. tudod... én is 30 vagyok, és nagyon ronda, és még ráadásul még szűz is... nemlehe hogy....... izé.. esetleg velem is. szal érted?? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!