Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex és a szerelem öaszefüggése, szerintetek?
A,Lehetünk szerelmesek valakibe, akivel borzalmas a szex?
B, Beleszerethetünk-e valakibe, aki csak a szex jó?
C,Ha valakit szeretünk és közepes a szex, de reménykedünk a későbbi változásban, kb mennyi idő után hal meg a remény,ha nincs változás?
D, Ti mennyi ideig húznátok valakivel, akivel szörnyű a szex és nem is szeretitek.. ? ( én fél évig bírtam) 20/L
Légyszi értelmes, őszinte válaszokat adjatok, puszi :*
A. Igen, de nem biztos, hogy a kapcsolat működni fog. A szerelem nem elég hozzá önmagában.
B. Ha csak a szex jó és semmi más nem, akkor nem valószínű, hogy szerelemről lehet beszélni, az inkább csak fizikai vonzalom.
C. Ez embertől és korábbi tapasztalatoktól is függ. A szexben elég sok múlik a tanulási folyamatokon. Ha sosem volt részed jó szexben, simán lehet, hogy azt gondolod, neked nem is jár, nem is lehet jobb. Így akár az egész életedet leélheted közepes, vagy rosszabb szexuális élettel. De van olyan, aki tudatosan jó szexre törekszik, mert számára a párkapcsolatban ez egy fontos dolog és hozzájárul a harmóniához és boldogsághoz - ő nem biztos, hogy sokáig bírná. Én úgy vagyok vele, hogy ha megpróbálunk változtatni, de nem sikerül, vagy a másik fél nem is hajlandó egyáltalán változtatni, akkor nincs mire várni, lépni kell, és keresni mást.
D. Én nem szexelnék olyannal, akit nem szeretek. Volt egyéjszakás kalandom 1-szer, kötetlen kapcsolatom is 1-szer, ezek alatt kiderült, hogy ez nem nekem való. Viszont a szörnyű szex azért arról is árulkodik, hogy a két fél nem való össze. Úgyhogy számomra nem lenne miről beszélni akkor, ha kiderül, hogy nincs köztünk szerelem / rossz a szex, a kettő közül bármelyik elegendő ahhoz, hogy befejezzem az adott kapcsolatot.
21L
A. igen, de én nem maradnék vele.
B. nem, de szexelnék vele jó párszor.
C. olyan 20szex után, de segítenék neki, elmondanám mit szeretek.
D. semeddig. 1 szex
23L
A.) Volt rá példa. 3 hónap.
B.) Erre is. Szintén 3 hónap.
C.) Ilyen is volt, de ott nem kimondottan a szex miatt lett vége. (Ami amúgy nem is lett volna rossz, ha az emberke nem veszi személyes sértésnek, hogy nekem nincs hüvelyi orgazmusom. De nem emiatt lett vége. És 1 év volt összesen.)
D.) Na EZ KIZÁRT.
És akkor itt a jelenlegi kapcsolatom, ahol szex terén voltak nehézségek az elején, de sikerült összeszokni, fejleszteni, és működik. Elég jól :P
A:Eleinte lehet,de nem működne sokáig.Persze ember függő.
B:Ahhoz azért még több mindennek passzolni kellene.De erős kapocs.
C:Ha monogám típusú valaki akkor nagyon sokáig.Mert hiába fantasztikus a szex valakivel ha a többi rész nincs rendben.
D:Semeddig!Mi értelme?
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!