Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex és a szerelem öaszefüggés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex és a szerelem öaszefüggése, szerintetek?

Figyelt kérdés

A,Lehetünk szerelmesek valakibe, akivel borzalmas a szex?

B, Beleszerethetünk-e valakibe, aki csak a szex jó?

C,Ha valakit szeretünk és közepes a szex, de reménykedünk a későbbi változásban, kb mennyi idő után hal meg a remény,ha nincs változás?

D, Ti mennyi ideig húznátok valakivel, akivel szörnyű a szex és nem is szeretitek.. ? ( én fél évig bírtam) 20/L

Légyszi értelmes, őszinte válaszokat adjatok, puszi :*

2016. márc. 3. 18:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A. Igen, velem már előfordult.

B. Ez viszont még nem fordult elő.

C. Ez nálam majdnem 2 év volt.

D. Semeddig.

2016. márc. 3. 19:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Hm :) köszi a válaszokat :) nem tudom nekem mire volt jó az a fél év... talán vártam egy kis változásra.. de úgy éreztem, hogy adósa vagyok az illetőnek, mert ő folyamatosa dicsért engem
2016. márc. 3. 19:33
 13/14 A kérdező kommentje:
egyébként a leírástól elvonatkozó válaszok is érdekelnek :) lehet csak simán a kérdésre kifejtve válaszolni :D
2016. márc. 12. 18:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Minden lehetséges, de csak egy ideig.

Ha valakibe szerelmes az ember, akkor kívánja vele a szexet is. Értelmes ember meg nem fekszik le olyan valakivel, akit nem szeret.

Ha az illetővel szörnyű a szex, akkor előbb utóbb az tönkreteszi a kapcsolatot is, és elmúlasztja a szerelmet.

Meg lehet próbálni megbeszélni, ha lehet változtatni rajta, de ha az illető nem tud, vagy nem akar változni, akkor jobb minél hamarabb abbahagyni a dolgot és mást keresni.

Ha meg valakivel a szex is szörnyű és nem is szeretem, akkor azzal egy napig sem húzom tovább.

2016. márc. 12. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!