Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex és a szerelem öaszefüggése, szerintetek?
A,Lehetünk szerelmesek valakibe, akivel borzalmas a szex?
B, Beleszerethetünk-e valakibe, aki csak a szex jó?
C,Ha valakit szeretünk és közepes a szex, de reménykedünk a későbbi változásban, kb mennyi idő után hal meg a remény,ha nincs változás?
D, Ti mennyi ideig húznátok valakivel, akivel szörnyű a szex és nem is szeretitek.. ? ( én fél évig bírtam) 20/L
Légyszi értelmes, őszinte válaszokat adjatok, puszi :*
A. Igen, velem már előfordult.
B. Ez viszont még nem fordult elő.
C. Ez nálam majdnem 2 év volt.
D. Semeddig.
Minden lehetséges, de csak egy ideig.
Ha valakibe szerelmes az ember, akkor kívánja vele a szexet is. Értelmes ember meg nem fekszik le olyan valakivel, akit nem szeret.
Ha az illetővel szörnyű a szex, akkor előbb utóbb az tönkreteszi a kapcsolatot is, és elmúlasztja a szerelmet.
Meg lehet próbálni megbeszélni, ha lehet változtatni rajta, de ha az illető nem tud, vagy nem akar változni, akkor jobb minél hamarabb abbahagyni a dolgot és mást keresni.
Ha meg valakivel a szex is szörnyű és nem is szeretem, akkor azzal egy napig sem húzom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!