Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm nem vozodik hozzám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem vozodik hozzám sexualisan!?

Figyelt kérdés
Lassan 2éve együtt vagyunk,eddig sohase volt baj a sexel de 1hònapja..egyszeruen nem akar..en voltam neki az első mindig mondja hogy nagyon szeret,es nelkulem nem tudna meg lenni,azt is mondta lehet az a baj hogy állandoan én kezdeményezek es sohasem hanyom hogy ő..ebben viszont van valami..igazsag..de viszont észre vettem nem viszonyul ugy hozzam mint egy ferfihoz nem is viselkedik ugy velem.mi lenne a tehendo?talan meg a ramaszos dolgot megoldanam:) de a ferfi dolgot nem ertem..o se tudja milyen egy ferfi es en se nagyon azt tudom hogy komoly es hatarozott..mindig az vagyok de valami meg hianyzik!/f(telefon)

2016. márc. 2. 08:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom ne erőltesd egy darabig a szexet mert azzal csak rontasz a helyzeten.Legyél türelmes és beszélgessetek sokat.

A nőknél általában lelki oka van ha csökken a szexuális vágy.Valószínűleg valami nyomassza veled vagy mással kapcsolatban.

Jó lenne megtudnod mi az.

De gyógyszer is okozhat libidó csökkenést.stb.

F40+

2016. márc. 2. 08:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Fektesd hasra a konyhaasztalon, aztán mutasd meg neki, hol a helye.
2016. márc. 2. 08:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Vagy nyomd le a fejét és told a torkára a farkadat.

És kérdezd meg tőle,hogy ez már elég férfias? :)

2016. márc. 2. 08:44
 4/11 A kérdező kommentje:

1kommentelo!koszonom szepen!igazad van meg fogadom!

2kommentelo!te hulye barom xd :D

2016. márc. 2. 08:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Hat sajnalom de ez valoszinuleg ennyi volt. Nalam is ket ev kornyeken volt ez az elso baratommal, amikor rajottem hogy milyen ferfiak jarkalnak meg odakint es elkezdtem kivancsi lenni.
2016. márc. 2. 09:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Bármennyire is nehéz ezt mondanom, de valószínűleg túlfeszítetted a húrt azzal, hogy mindig Te nyomultál és emiatt kényszernek éli meg az együttléteket.

Azt javasolnám, hogy üljetek le ezt megbeszélni, hogy kölcsönösen kezdeményezzétek a szexet és ha valakinek nincs hozzá éppen kedve akkor nem erőltetitek a dolgot.

Ez a leírtak alapján főleg Rajtad múlik. Ha a barátnőd nem kezdeményez magától, nincs meg rá az inger, akkor sajnos egyoldalú a vonzalmad, jobb kilépni a kapcsolatból,mert semmi értelme folytatni. Szóval vegyél vissza és hagyjál teret a partnerednek, ha szerencséd van élni fog a lehetőséggel!!!!

38F

2016. márc. 2. 09:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Abban is lehet valami amit az "1" válaszoló írt! Nem kezdett el fog. gátlót szedni? Esetleg nem váltott gyógyszert?

38F

2016. márc. 2. 10:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Dobd ki. Szüzikékkel amúgy se szabad hosszútávra tervezni.
2016. márc. 2. 13:29
 9/11 anonim ***** válasza:

1: ne nyavalyogj

2: kicsit sportolj, kicsit mozogj

3: kicsit rakd rendbe magad, friss hajvágás stb

4: kicsit dobd fel az életedet, a pozitív emberek szexik

5: mindjárt nőnap, kitűnő alkalom valami nagyot alkotni, megint elcsábítani

6: semmit ne erőltess

7: tavasz sok mindent fel tud dobni

Vannak ilyen hullámok (elbizonytalanodik, egyik barátnő valami bogarat ültetett a fejébe, látott egy romantikus filmet, flörtölt 2 percet egy idegen fiúval stb)

ilyenkor túl kell tenned magad, meg kell mutatnod, hogy igen is jó kapás vagy, de türelmesnek kell lenni.

u.i.: ha esetleg tablettát szed, az is rombolja rendesen a libidót

2016. márc. 2. 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Pont így csinálnak papucsot a párjukból.

Tűrj, légy türelmes, megértő és próbáld megfejteni mi nyomhatja az ő lelkét.

Azt meg valaki más írta, hogy ilyen helyzetben még te viríccs valami nagyot nőnapra.

A barátnő mit próbál meg hogy helyrehozza? (költői)

2016. márc. 3. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!