Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromal folyamatosan erőszakoskodott a régi párja, sajnos sexuálisan és ő nagyon félt tőle s ezért hagyta magát. Mit tegyek?
persze hogy el tud úgy élvezni egy nő, ha arra izgul. én is azt szeretem, ha a barátom megerőszakol.
ja és a szado-mazósnál a pont :)
én hallottam valami olyan védőmechanizmusról a nőkben, hogyha megerőszakolják őket akkor automatikusan nedvesednek, nehogy sérüljenek belülről, illetve még orgazmusuk is lehet, de nem jó érzésnek élik meg... mármint úgy értem hogy van orgazmusuk de nem élvezik a helyzet miatt...
20/L
Orgazmusuk NEM LEHET, ha nem élvezik, ez 100%, mert az nagyrészt az agyban dől el. Undorodás, illetve erőszak hatására semmiképp. Az igaz, hogy a nedvesedés előfordulhat, de az orgazmus élvezet híján kizárt (kivéve, akinek olyan betegsége van, hogy bármikor bárhol rá törhet az orgazmus).
Én kedves kérdező csak azt nem értem, hogy te most mit akarsz tenni, vagy mi a probléma? Gondolom te már nem erőszakoskodsz vele, azt meg úgy is el tudja felejteni (pláne úgy, hogy végeredményben mindig volt orgazmusa, tehát élvezte is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!