Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sexualisan zaklatak kiskorabban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sexualisan zaklatak kiskorabban?

Figyelt kérdés
Baratnomre nagyon ki akadtam, lassan 10honapja vagyunk egyutt de no sex. El meselt egy olyanal dolgot, amitol teljesen le sokoltam. Nevelo afterwards, zaklata sexualisan 12eves koraba, most 26 szuz. Azt is mondta h le cumiztata, nagyon komolyan meselte le hajtot fejel. Anyukajanak hiaba szolt, nem hitte el. Ilyet csak nem hazudik valaki. Valahogy lehet segiteni a dolgon? Valakinek hasonlo tapasztalata?

2014. dec. 19. 21:23
 1/10 RRR ***** válasza:
100%
irány az agyturkász
2014. dec. 19. 21:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Nevelo faterja *
2014. dec. 19. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Psichológus? :/ Azért ez tényleg nem gyerekjáték és egy életre tönkre vághatja az embert, ha nem segítenek neki.
2014. dec. 19. 21:25
 4/10 EffyStonem96 ***** válasza:
100%

Pszichológus?

Az ilyet nehéz magától feldolgoznia az embernek, de erre valók az orvosok. Vagy volt már? Vagy nem szeretne?

5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pl. nem kiakadsz a barátnődre, hanem melléállsz és megpróbálod megértetni vele, hogy te mindenben mellette állsz. Ha pedig nem tudja feldolgozni, akkor egy pszichológust fel kellene keresni.
 6/10 Buford Tannen ***** válasza:
100%
Szerintem nem hazudott :/ Szakemberhez kellene fordulni ilyen teherrel nem lehet élni
 7/10 anonim ***** válasza:
fokozatosan,nagy nagy türelemmel,ha nincs javulás pszichológus
 8/10 A kérdező kommentje:
Jart oda 14evessen, tovabb nem meselte eroltetni nem akartam. Szornyu h leteznek ilyen emberek.
2014. dec. 19. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem hazudhat, hisz akkor 26 évesen miért lenne még szűz. Sajnos egy életre nyomot hagy a kiskorban elszenvedett zaklatás. Lehet hogy szakemberek szerint lehet orvosolni a lelki dolgokat, de az a gyanúm hogy a "lelki hegek" egy életre szólnak. Nem véletlenül üldözik a pedofilokat.
2014. dec. 19. 21:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Vallasos is. Amikor oda jart a mokushoz akkor tert meg
2014. dec. 19. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!