Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megtudni hogy a pasi akivel vagyok tényleg szerelmes-e belém vagy csak sexuálisan használni akar?
3 hónap után szerintem még normális, hogy ódzkodik a házasság gondolatától. Barátai, ismerősök előtt felvállal? Eljártok együtt vagy inkább kettesben vagytok? Nem tudod, beszél rólad másoknak?
Szeretőt nem veri nagydobra az ember, viszont ha szerelmes, akkor nem tudja magában tartani.
Ez a pasi szerintem nem akar nősülni.
De, hogy szeret e téged? Ezt te magadnak kellene érezni. Mert ebből ami keveset leírtál róla, csak elhamarkodott vélemény lenne. De innen nem úgy tűnik.
Nálunk férfiaknál általános, hogy szexuálisan tudunk legkönnyebben megnyílni, ehhez elég ha ápolt, csinos a csaj. Ha csak ezt a szintet hozza egy csaj, már akkor teljesen rá tudunk kattanni, nálunk már ez is beleszeretés (sportautóba is bele tudunk szeretni első látásra, azaz birtokolni vágyjuk), érzelmekről beszélünk neki, de bizalmas dolgokról még nem.
Továbblépni úgy tudnál vele, ha egyéb programokhoz is kellemes társ lennél neki, itt már számít a csaj kulturáltsága, jelleme, hogy felvállalható legyen (de még ennél a szintnél sem számít pl. a családi háttere, iskolázottsága, munkakultúrája, egészségügyi állapota, ami már csak feleségként számításba jövő nőnél tényező).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!