Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy helyes fiatal pasi erőszakol meg egy nőt az olyan olyan súlyú bűntény, mintha egy fiatal csinos nő erőszakol meg egy pasit?
Figyelt kérdés
2017. márc. 6. 12:46
1/8 anonim válasza:
mi lenne a különbség?
nézd meg a Zaklatás című filmet (Douglas-Moore)
2/8 anonim válasza:
Persze, csak a csajnak nehezebb kiviteleznie (elkábítás és kikötözés), de ugyanúgy meggyalázza, annyi, hogy a pasasnak fizikailag nem fáj (mert nem feszítik szét alul), de lelkileg ugyanolyan megalázó.
4/8 anonim válasza:
Úristen..mondd,hogy nem komoly a kérdés..
6/8 anonim válasza:
Az hogy az erőszaktevő "csinos" e vagy "helyes" e, nem értem miért számít. Zaklatott engem már nagyon helyes pasi, ugyan úgy rosszul érintett és ugyan úgy tökönrúgtam, mint ha bányarém lett volna.
Ezen kívül elméletben és büntetőjogilag ugyan olyan bűn ha egy nő teszi, csak jóval ritkább, és nehezebb bizonyítani. Ráadásul ugyan olyan társadalmi kétkedés veszi körül, mint mikor a családon belüli erőszaknál a férfi a bántalmazott.
7/8 anonim válasza:
Hát nem tudom fura hasonlat,a nők nem szoktak pasikat erőszakolni,meg úgy őszintén én a 191 centimmel,ha egy nő nekem jőnne,hogy megerőszakol nevetve továbbmennék xd...
8/8 anonim válasza:
Nyilván a tényállási elemek megvalósulásán múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!