Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti lefeküdnétek egy lánnyal akkor is, ha tudnátok, hogy kapcsolatban van?
Figyelt kérdés
Mennyire számítana ez nektek? Csak kíváncsi vagyok2018. febr. 24. 17:42
2/24 anonim válasza:
A legtöbb srácnak nem számít. Attól tartok a legtöbb nőt sem érdekli, ha épp számára vonzó sráccal találkozik, hogy van-e épp párja.
3/24 anonim válasza:
Ha a kapcsolata el laposodott minden további nélkül. Volt már részem benne. Megkeresett egy nő hogy szeretne velem szeretkezni. Reggel 8. tól du. 4. ig szeretkeztünk.
4/24 anonim válasza:
Ha a lányt nem zavarja, akkor engem se :D
5/24 anonim válasza:
Exemnél én nem hogy nem kavartam be, de vigyáztam hogy még csak ne is befolyásoljam, amíg valaki mással van. A karma nem működött, én csúnyán pofára estem, amikor egy másik sunyi össze-vissza hazudós gyerek a hátam mögött nyomult rá és tök átlátszó módon támadott engem minden ponton, hogy sikerrel járjon. Amilyen hülye volt, mindenre pattant, nem látta a hátsó szándékot, és ő is pofára esett vele.
7/24 anonim válasza:
Természetesen, ki nem szarja le a másikat? A lány engem választott:)
8/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz.
érdekes azért 7ből 7 srác belemenne:D
2018. febr. 24. 18:20
9/24 anonim válasza:
Soha. Hogy néznék ezek után tükörbe? Van valakije. Ez nekem elég indok ahhoz hogy ne kezdjek vele.
20/F
10/24 anonim válasza:
Ha olyan lányról lenne szó akivel szeretnék tartósabban kapcsolatot, vele nem tenném meg. Viszont egy éjszakásnál belemennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!