Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti lefeküdnétek vagy lefeküdnétek a nőgyógyászotokkal?
Vagy akármi sex volt vele nektek?
Az igazat csak. Nem fogok rátok írni,nem vagyok orvos.
Meg a szexet sexnek írni is kicsit ciki... :)
Amúgy nem. Én még nem találkoztam olyannal, aki egy kicsit is vonzott volna. Ha jól is néz ki, maga a tény, hogy nőgyógyász, olyan kiábrándító.
Akkor a szex gondolata szerintem egy értelmes nő fejében sem fordul meg.
Baromi kellemetlen, nem tudom, hogy ti férfiak mit gondoltok... 25/N
A sex nem angolul van. Latin eredetű szó, amit több nyelv átvett, így az angol is, és a magyar is.
Ezzel az erővel a telefont is írd úgy, hogy telephone.
Úgy látom egyenlőre csak kötekedők meg álszentnek írnak. Ha valaki nyelvtanozni akar az húzzon a nyelvtan részlegre.
Csak olyanok válaszát várom, akinek volt ilyen tapasztalata vagy bevállalja. Ha erre kommenteltek az se gond,csak ne itt húzzátok az időmet a piti dolgaitokkal!
Hú, én nagyon rá vagyok izgulva a nőgyógyászokra! Már hárommal le is feküdtem!
(Gondolom, ilyen válaszokat szeretnél, de sajnos ez nem igaz.)
Mikor életem első szűrésére készültem, pont akkor helyezkedett el nálunk két frissen végzett nőgyógyász (egy nő és egy férfi). Hirtelen nem is tudtam, melyiknek örülnék jobban... :D Végül a nőhöz kerültem, neki is félve "tettem szét a lábam", mosolyogva mondta, hogy ez felesleges, így is, úgy is megvizsgál.
Barátnőm mesélte, hogy amikor ő ment, akkor egy idősebb férfi és a fiatal srác volt bent. Nos, az összes fiatal lány (vele együtt) az idős pasihoz állt sorba, és inkább előre engedték a "mamikákat" a fiatalhoz, csak ne hozzá kerüljenek. :D
Szerintem ez fantázia szinten izgató, elszórakozik rajta az ember, hogy mi lenne, ha... Nem titok, én is eljátszottam a gondolattal, hogy mi lett volna, ha a helyes fiatal nőgyógyász sráchoz kerülök. De élesben inkább rettentő zavarban lennék, nemhogy ott kacérkodjak, stb. Főleg, hogy nem kettesben lennénk, van ott ápolónő is.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!