Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti lefeküdnétek vagy lefeküdnétek a nőgyógyászotokkal?
Figyelt kérdés
Vagy akármi sex volt vele nektek?
Az igazat csak. Nem fogok rátok írni,nem vagyok orvos.
2018. febr. 16. 17:58
11/14 A kérdező kommentje:
Oké. Mondjuk egy magánrendelésen el tudnám képzelni.
Nem úgy gondoltam,hogy úgy megy be Valaki,hogy azt akarja. De vizsgálat során előfordulhat,ha élvezi,hogy..
2018. febr. 16. 21:48
12/14 anonim válasza:
Nem, egyaltalan nem fordul elo!!! Miert olyan nehez felfogni...
13/14 anonim válasza:
Ez nem olyan dolog amit elvez az ember. Fajdalmas, kellemetlen, kinos, hideg...
14/14 anonim válasza:
Oké, segítek. Ez a vizsgálat FÁJ!!! Ha a herédet nem megsimogatják, hanem összecsavarják és megszortják, akkor eszedbe sem jut felizgulni. Éppen izgulsz, mert tudod, hogy mi vár rád és inkább kínos, hogy fájdalmas lesz és ott vagy széttárulkozva és semennyire sem intim a hangulat, mert kb. tárgyiasan nyúlnk a testedhez, mintha csak egy darab pohár, szék vagy akármi lennél, mindenféle intimitás nélkül sé eközben még fáj is. Nem, nem jó, nem nem izgulnék fel. Voltam már nagyon helyes dokinál, de nem , nem izgultam fel, éppen féltem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!