Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kicsik voltatok, ti mit hittetek, hogyan lesz a gyerek?
Én kb. 10 éves koromban azt hittem úgy lesz, hogy apu-anyu szereti egymást és mikor csókolóznak akkor egyszer csak ott lesz a hasában :))
13 felé már sejtettem valamit, de akkor még azt hittem, hogy bemennek a kórházba, és ott bäsznäk :D:D
Ti miket hittetek? :)
Én is úgy hittem, hogy egyszer csak ott terem a hasában, aztán egyre nagyobb lesz.
Viszont azzal sem voltam teljesen tisztában hogyan születik meg.
Mikor nagyon kicsi lehettem, akkor a gólyást mondogatták, de elég hihetetlennek tűnt már akkor is. Annyit faggattam édesanyámat, hogy azt mondta a hasából jöttem ki. Ez sem volt elég, tovább kíváncsiskodtam, majd azzal etetett, hogy felvágták a hasát, kivettek, majd összevarrták. Ez mondjuk hihetőbb volt, mint a gólyás sztori, de az is elég gyanús volt, így kérdeztem, mutassa meg a hegeket, nem voltam épp olyan hülye gyerek. Most sokkal naivabb vagyok szerintem.
Bár a foganásról fogalmam sem volt, szüleim sosem világosítottak fel, semmi ilyen témában, nagyon vallásosak, így biztos azt hittem, hogy Isten műve.
A sztriptíz, azt hittem az a szex. Így mindent én magam kellett kiderítenem másoktól, internetről.
Nekem is ezt a csókos dolgot mondta nekem anyukám :)
Nem fogalkoztatott, hogy jobban beleássam magam, hogy de mégis hogyan?
Ennyivel beértem. Aztán ahogy nagyobb lettem persze rájöttem a turpisságra ^-^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!