Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor kicsik voltatok, ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kicsik voltatok, ti mit hittetek, hogyan lesz a gyerek?

Figyelt kérdés

Én kb. 10 éves koromban azt hittem úgy lesz, hogy apu-anyu szereti egymást és mikor csókolóznak akkor egyszer csak ott lesz a hasában :))

13 felé már sejtettem valamit, de akkor még azt hittem, hogy bemennek a kórházba, és ott bäsznäk :D:D

Ti miket hittetek? :)

2018. febr. 23. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondoltam, hogy kb. 25 éves korában egyszer csak elkezd nőni a hasa, amolyan biológiai törvényszerűségből... :)
2018. febr. 23. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy hittem, hogy egyszer csak ott terem a hasában, aztán egyre nagyobb lesz.

Viszont azzal sem voltam teljesen tisztában hogyan születik meg.

2018. febr. 23. 17:56
 3/10 anonim válasza:
100%
Nekem volt egy osztalytarsam akinek volt egy idosebb testvere. 2. osztalyra mar mindenki kepben volt. 😂
2018. febr. 23. 17:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondták a gólya hozza. Engem is a gólya hozott. Különösen sosem érdekelt se a gólya, se a gyerek.
2018. febr. 23. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anya és az apa szeretik egymást, akkor hirtelen megjelenik az anya hasában, és el kezd növekedni. Utána meg a húgycsőn jön ki, mert akkor még nem tudtam, hogy van olyan hogy hüvely.
2018. febr. 23. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit nem gondoltam, 2,5 éves voltam mikor megszületett az öcsém, nem nagyon volt időm gondolkodni. 7-8 éves koromra már rájöttem magamtól.
2018. febr. 23. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Oviban már mindennel tisztában voltunk. Bölcsire meg nem emlékszem. Kutyák csinálták a játszótéren, vidéki nagyszülőknél meg baromfik az udvaron. Ezek után evidens volt, hogy ami rajtunk van, meg a lányokon az is összeillik.
2018. febr. 23. 22:04
 8/10 Clay Morrow ***** válasza:
100%

Mikor nagyon kicsi lehettem, akkor a gólyást mondogatták, de elég hihetetlennek tűnt már akkor is. Annyit faggattam édesanyámat, hogy azt mondta a hasából jöttem ki. Ez sem volt elég, tovább kíváncsiskodtam, majd azzal etetett, hogy felvágták a hasát, kivettek, majd összevarrták. Ez mondjuk hihetőbb volt, mint a gólyás sztori, de az is elég gyanús volt, így kérdeztem, mutassa meg a hegeket, nem voltam épp olyan hülye gyerek. Most sokkal naivabb vagyok szerintem.

Bár a foganásról fogalmam sem volt, szüleim sosem világosítottak fel, semmi ilyen témában, nagyon vallásosak, így biztos azt hittem, hogy Isten műve.

A sztriptíz, azt hittem az a szex. Így mindent én magam kellett kiderítenem másoktól, internetről.

2018. febr. 23. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ezt a csókos dolgot mondta nekem anyukám :)

Nem fogalkoztatott, hogy jobban beleássam magam, hogy de mégis hogyan?

Ennyivel beértem. Aztán ahogy nagyobb lettem persze rájöttem a turpisságra ^-^

2018. febr. 24. 00:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Hat évesen már tudtam mert egy könyvben elolvastam. :)
2018. febr. 25. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!