Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik lenyelik! Hogy sikerül nektek, milyen érzés?
Szeretném lenyelni a barátom spermáját, de már ha csak a számba lő, attól is önkéntelenül öklendezni kezdek, mert a torkomra megy. Amikor letöröljük valahonnan, akkor sem bírom a szagát. Sajnos a testem megakadályoz a lenyelésében, pedig nagyon szeretném. Félek, hogy hányni fogok (mert hajlamos vagyok rá), ha a meleg, rossz szagú cuccból egy kitudja mekkora adagot lenyelek.
Elmesélitek, nektek milyen volt először ezt megtapasztalni? Nem voltak ilyen jellegű félelmeitek? Mekkorát kell nyelni? Egyben lenyelhető?
Isten minden egyes zsidó nőt megajándékozott azzal az erővel és kitartással, ami ennek kivitelezéséhez szükséges, máskülönben ezt a sok feladatot nem mind a nők kapták volna. Isten csak olyat követel, amiről tudja, hogy végrehajtható.
A modern pszichológia is egyre inkább megerősíti azt, amit a Tóra mindig is tanított, nevezetesen, hogy a társadalom alapja egy olyan család, melyet a biztonság, a szeretet, stabil morális és erkölcsi alapok tartanak össze.
Egyszer lenyeltem, aztán kihánytam a kajával együtt :)
Többet nem kísérletezek, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!