Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik lenyelik! Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik lenyelik! Hogy sikerül nektek, milyen érzés?

Figyelt kérdés

Szeretném lenyelni a barátom spermáját, de már ha csak a számba lő, attól is önkéntelenül öklendezni kezdek, mert a torkomra megy. Amikor letöröljük valahonnan, akkor sem bírom a szagát. Sajnos a testem megakadályoz a lenyelésében, pedig nagyon szeretném. Félek, hogy hányni fogok (mert hajlamos vagyok rá), ha a meleg, rossz szagú cuccból egy kitudja mekkora adagot lenyelek.

Elmesélitek, nektek milyen volt először ezt megtapasztalni? Nem voltak ilyen jellegű félelmeitek? Mekkorát kell nyelni? Egyben lenyelhető?

2018. febr. 21. 16:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor látom, hogy mindjárt eldurran a barátom akkor csak a makkja van a számba, és oldalra tolom. Nekem semmi bajom nincs vele, még szeretem is az ízét, pedig dohányzik a barátom. Szerintem ha félsz ettől, akkor inkább ne nyeld le, nehogy tényleg visszajöjjön. Etess a barátoddal sok gyümölcsöt és igyon sok vizet, akkor nem lesz rossz ízű:)
2018. febr. 21. 17:19
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Isten minden egyes zsidó nőt megajándékozott azzal az erővel és kitartással, ami ennek kivitelezéséhez szükséges, máskülönben ezt a sok feladatot nem mind a nők kapták volna. Isten csak olyat követel, amiről tudja, hogy végrehajtható.

A modern pszichológia is egyre inkább megerősíti azt, amit a Tóra mindig is tanított, nevezetesen, hogy a társadalom alapja egy olyan család, melyet a biztonság, a szeretet, stabil morális és erkölcsi alapok tartanak össze.

2018. febr. 22. 00:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyszer lenyeltem, aztán kihánytam a kajával együtt :)

Többet nem kísérletezek, köszi.

2018. febr. 22. 10:03
 14/15 anonim ***** válasza:
1tipp: mikor elelvez tedd a nyelved elé, azt úgyis szeretik a pasik, miközben a nyelvunkkel játszunk közben. Így nem fog a torkodra menni, utána meg gyorsan lenyelni, ha nem megy, akkor is megprobaltad. Tegyél az agy mellé egy pohár vizet vagy valamit amivel utána ki tudod obliteni a szádat.
2018. febr. 22. 20:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyire undorodsz tőle akkor ne nyeld le.Érdekes én dohányzom és ananászt sem eszek mégis nyeli a csajom szó nélkül.Igaz én sem rohanok fogat mosni mikor jól kinyalom a punciját orgazmusig.
2018. máj. 8. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!