Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik lenyelik! Hogy sikerül nektek, milyen érzés?
Szeretném lenyelni a barátom spermáját, de már ha csak a számba lő, attól is önkéntelenül öklendezni kezdek, mert a torkomra megy. Amikor letöröljük valahonnan, akkor sem bírom a szagát. Sajnos a testem megakadályoz a lenyelésében, pedig nagyon szeretném. Félek, hogy hányni fogok (mert hajlamos vagyok rá), ha a meleg, rossz szagú cuccból egy kitudja mekkora adagot lenyelek.
Elmesélitek, nektek milyen volt először ezt megtapasztalni? Nem voltak ilyen jellegű félelmeitek? Mekkorát kell nyelni? Egyben lenyelhető?
Kezdetnek ne nyeld le az egészet, inkább csak kóstolgasd. Én is így szerettem meg. Kértem, hogy élvezzen a mellemre, majd onnan lenyaltam egy kicsit, vagy ő nyalta le és azzal csókolóztunk (tudom, ez utóbbit nem sok pasi vállalja be, de lehet enélkül is). A lényeg, hogy ne egyszerre az egészet, hanem fokozatosan. Az meg baromság, hogy egy egészségesen táplálkozó pasinak nem szagos a spermája, van egy jellegzetes spermaszag, ami bár engem nem zavar, de illatnak nem lehetne nevezni. Mindegy mit eszik, akkor is lesz egy sajátos szaga, állaga, ezt nem is kell megváltoztatni, jól van ez így.
N
1x sikerült
Kb olyan érzés volt mintha egy adag taknyot nyeltem volna le
Sajnos vissza is jött kamatostúl 😿
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!