Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik lenyelik! Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik lenyelik! Hogy sikerül nektek, milyen érzés?

Figyelt kérdés

Szeretném lenyelni a barátom spermáját, de már ha csak a számba lő, attól is önkéntelenül öklendezni kezdek, mert a torkomra megy. Amikor letöröljük valahonnan, akkor sem bírom a szagát. Sajnos a testem megakadályoz a lenyelésében, pedig nagyon szeretném. Félek, hogy hányni fogok (mert hajlamos vagyok rá), ha a meleg, rossz szagú cuccból egy kitudja mekkora adagot lenyelek.

Elmesélitek, nektek milyen volt először ezt megtapasztalni? Nem voltak ilyen jellegű félelmeitek? Mekkorát kell nyelni? Egyben lenyelhető?

2018. febr. 21. 16:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Ha a párod nem dohányzik, egészségesen eszik, nem fogyaszt sok húst, sportól, akkor nem lesz büdös, roszz ízű a spermája.
2018. febr. 21. 16:07
 2/15 A kérdező kommentje:
Nincs rossz íze egyébként, csak attól tartok, hogy a testem nem fog együtt működni és visszajön.
2018. febr. 21. 16:12
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Rég rossz, ha rossz íze, szaga van a spermának. Etess vele ananászt és tegye le a bagót.
2018. febr. 21. 16:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ízlik, nincs bajom se az állagával, se a "szagával", pedig cigizik. Egyben le tudom nyelni. Talán próbáld meg, hogy amikor elélvez, akkor csak a makkját tartod a szádban, úgy lehet, nem fog a torkodra menni.
2018. febr. 21. 16:22
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Kezdetnek ne nyeld le az egészet, inkább csak kóstolgasd. Én is így szerettem meg. Kértem, hogy élvezzen a mellemre, majd onnan lenyaltam egy kicsit, vagy ő nyalta le és azzal csókolóztunk (tudom, ez utóbbit nem sok pasi vállalja be, de lehet enélkül is). A lényeg, hogy ne egyszerre az egészet, hanem fokozatosan. Az meg baromság, hogy egy egészségesen táplálkozó pasinak nem szagos a spermája, van egy jellegzetes spermaszag, ami bár engem nem zavar, de illatnak nem lehetne nevezni. Mindegy mit eszik, akkor is lesz egy sajátos szaga, állaga, ezt nem is kell megváltoztatni, jól van ez így.

N

2018. febr. 21. 16:31
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ez mennyire segít, de ha én érzem, hogy a gyomrom nagyon nem bírná, ha érezném az ízét, akkor mikor érzem, hogy el fog menni, mélytorok. Így egyenesen a nyelőcsövembe megy és nem is érzek semmit belőle.
2018. febr. 21. 16:44
 7/15 anonim ***** válasza:
70%

1x sikerült

Kb olyan érzés volt mintha egy adag taknyot nyeltem volna le

Sajnos vissza is jött kamatostúl 😿

24N

2018. febr. 21. 16:46
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
6-os, én a mélytoroktól hánynám el magam, nem a spermától. :D
2018. febr. 21. 16:50
 9/15 anonim ***** válasza:
38%
Csak egyszer nyeld le jobb mint hinnéd. Meg ez agyban dől el, ha szereted akkor a tested is szeretni fogja ;)
2018. febr. 21. 17:09
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
9-es, ezzel nem értek egyet. Akibe szerelmes voltam, annak nem tudtam megtenni. Most nem vagyok szerelmes, de a jelenlegi partneremnél én vagyok az, aki erre vágyik, s kéri az ilyen befejezést. Szerintem csak megértem rá. :)
2018. febr. 21. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!