Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy férfinek, amikor behatol a nőbe?
Figyelt kérdés
Mégis milyen érzés az, amikor elkezdődik a szex? Ti is érzitek, hogy hevesebben ver a szívetek? :)
Milyen, ha oda kerül a sor és érzitek, hogy tök száraz a nő? És ha túl nedves? :) Nem gusztustalan? :D
NEM KÉREK PRIVÁT ÜZIKET!!! :)
2018. febr. 20. 23:12
2/9 anonim válasza:
Jo erzes nyilvan. Ha sokaig nem csinalom, mar abba beleborzongok, ha elkepzelem, hogy beleul valaki. Szaraz novel meg nem volt dolgom, nagyon nedvessel mar igen, mondjuk nekem bejott.
3/9 Béla. A Király. válasza:
Amíg száraz, nem dugom be. Addig kell izgatni a nőt, amíg nem tocsog. Utána könnyen becsusszan. Olyan nincs, hogy túl nedves.
4/9 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, mert impotens vagyok. 37/f
5/9 anonim válasza:
Képzeld el hogy középen is van egy ujjad csak a legvégső ujjperced érzékenyebb mint a többi ahogy a hüvely fala ami nedves :) végigsimitja azt kitudod tróbálni mivel van puncid. Szárazon nem lehet berakni mert nem megy bele. Tul nedves még sose volt:) ha érted. A szívem hevesebben ver alapból mert izgatott vagyok mint amikor megtudod, hogy sikerült az éretségid meg a nehéz fizikai munkátul ugyebár (fellül vagyok). NEM KAPSZ PRIVÁTOT. :))
6/9 anonim válasza:
Ha nem túl tág a punci akkor jó érzés 😊
7/9 anonim válasza:
Mint szeretni, mint élvezni a tavaszi napsütést, mint feloldódni a végtelenben, mint tudat nélkül létezni...
Száraz puncival nem találkoztam, de az a legjobb, amikor még szűkebb az elején, de már finoman becsusszan...az a menny.
9/9 anonim válasza:
Ha gumi nélkül akkor az az igazi, szépen lassan becsúsztatni kiélvezni minden máásodpercét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!