Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy baj, ha egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj, ha egy férfinek vannak érzései?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre , hogy elérzéstelenedett a világ, és főleg férfiként jobb vigyázni. Ezért kérdem, hogy baj e ha egy férfit a szíve, az érzelmei irányítják?

Teljesen ilyen vagyok, csak azért. Ne egy nyálas idiótát tessék elképzelni, mer sajna ha érzelmekről beszélünk mindenkinek ez ugrik be.

Nem, én nem ilyen vagyok. Épp ellenkezőleg, határozott fiatalember, nem mutatom ki h mit érzek. Csak belül otvannak ezek, hogy folyton a szívemre hallgatok, ha segítséget kérnek, nem tudok nemet mondani. Igen naív va, szociális ,és előítélet mentes vagyok az én szememben mindenki=, előfordul, h ezzel visszaélnek, és becsapnak , mert tudják h részemről feltétlen a bizalom. Onnantól viszont elveszik ez mind és soha többé nem tudok megbocsájtani. 1 esélyt mindenkinek adok, 2őt viszont senkinek sem.

2012. nov. 30. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj, sőt, nálam alapkövetelmény.

Nyugodtan mutasd is ki őket annak, akit érdemesnek tartasz rá! :)

2012. nov. 30. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy igazi férfi a mellével megállítja a repülő dárdát, és soha nem sír.

Viccet félre téve, ha megtanulsz könnyebben átlátni az embereken akkor nem lesz ez az 1 esélyt adok neked, mert bíztam benned dolog. Érezni meg normális dolog.

2012. nov. 30. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Tiszta gáz! Én rendesen túl érzékeny vagyok, nem értékelik. Próbálnom kel bujkálni ez ügyben...
2012. nov. 30. 22:30
 4/10 Hanariko ***** válasza:

Nem baj ha érzemes vagy, de bízni feltétlen nélkül nem szabad. Akkor tényleg kihasználnak. Erről szokj le. Annak add a bizalmad, aki megérdemli, és ne mindenki.

(Egyébként a 2. esély megadását nem kell feltétlen, alapból elvetni, minden helyzetfüggő, és mindent alaposan meg kell gondolni)

2012. nov. 30. 22:30
 5/10 Hanariko ***** válasza:
*érzelmes
2012. nov. 30. 22:31
 6/10 Hanariko ***** válasza:
*ne mindenkinek (bocsi, már kezd késő lenni xD)
2012. nov. 30. 22:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nem a robotokra bukok, meg az érzéketlenekre, szóval nálam is alapkövetelmény az érzelem. :D
2012. nov. 30. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Az érzelem oké, de mi van a túl érzékenyekkel?
2012. nov. 30. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
ha nem mutatod ki teljsen mindegy, ugyanolyan bunkónak tűnsz mint a többi pasi
2012. dec. 1. 00:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk igaz.
2012. dec. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!