Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív lennék? (BDSM)
Tanácstalanságom egyrészt a tapasztalat hiányából, másrészt (talán) a gátlásaim miatt adódnak (ami jó eséllyel a neveltetésemből ered). Ha szükséges, jobban kifejtem ezt is, de szerintem elég tömören: egy viszonylag konzervatívabb családból származó, még szűz férfiú lennék. Ebből fakadóan bizonytalan vagyok abban, mennyire élvezném azt, amikről fantáziálok, és nem tudom, hol vannak a határaim....és, hogy van-e esetleg még olyasmi, amit élőben élveznék. Igazából, a jelenlegi állapotig sem első körben jutottam el.
A BDSM(?) fantáziáim között szerepelnek az alábbiak: végtagok megkötözése/bilincselése, elnémítás (szájpecekkel vagy bugyival), lábimádat (csókolgatása, simogatása, vagy az tölti ki a teljes szám, esetenként pedig magassarkú fényesre nyalása), farokkötés, facesitting (illetve a nyalatás egyéb formái), nyakörv-póráz, az orgazmus-húzása, ruined orgasm (ez ritkább), meg maga a tudat, hogy az imádott hölgynek ki vagyok szolgáltatva vagy követem az instrukcióit. Komoly fizikai, és lelki bántalmazás már nem, legfeljebb egy-két enyhébb fenekelés, vagy helyzethez illő csípős megjegyzés.
Az első néhány alkalommal, amikor ilyesmikről fantáziáltam (vagy néztem videót), kézi rásegítés nélkül is elsültem. Félreértések elkerülése végett, a „hagyományosabb” szex gondolata és látványa is felizgat, igazából 3:1-hez az arány (ahol a 3 a fentebb vázolt vágyálmok).
Szóval, aki jártas a témában, tudna segíteni? Mennyi az esélye, hogy élőben is élvezzem ezeket? Ez ebben a formában light bdsm-nek, femdomnak számít? Szubmisszív vagyok?
Én is sokáig elnyomtam agamban ,sőt szégyeltem . A jelenlegi páromnak bevalottam és rávettem ,hogy csak próbáljuk ki. Hatalmas élmény volt és szerencsére neki is tetszett. Azóta is így csináljuk.
Próbáld ki te is,ha nemis tetszik,legalább kipróbáltad.
A fantázia egy egészen más világ :) (egy darabig)
Igazából bátorság kérdése az, hogy képes vagy-e lebontani a benned rejlő falakat és átlépve azon, tudod-e levetkőzni gátlásaid, és képes leszel-e elvonatkoztatni a külvilágtól, s képes leszel-e koncentrálni a vágyaid kielégülésére úgy, hogy nem gyötör bűntudat ha ez megy, akkor képes leszel megélni mindazt a valóságban is ami a fantáziáidban már oly sokszor kielégített. :)
lehetsz switch is.. hogy mi van legbelül azt csak te érzed, de néha nagyon sokára vagy valami extrém behatásra jön csak elő a valós én.. na meg persze a változás állandó! :) lényeg, hogy fogadd el önmagad, és merj az élvezetnek hódolni, a tabukat pedig felejtsd el!
Szia, hagyd ezt a hülyeséget, menj a vágyaid után, vállald fel nyugodtan, vesztenivalód igazából nincs, csak idő van, amit elpocsékolsz olyasmire, amitől nem feltétlenül leszel boldogabb.
A partnereddel, ha elég nyílt és őszinte a kapcsolatotok a megfelelő irányba fog eszkalálálódni ez a kérdés (is), csak kommunikáció kérdése az egész.
Hogy sub vagy, vagy dom, esetleg switch, nem csak rajtad áll, a párodon is, hogy mit hoz ki belőled.
Switch-nél nincs jobb sub vagy dom, hisz az érem mindkét oldalát nagyon jól ismeri.
Aki nem hiszi, járjon utána
😊
(F/40 switch)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!