Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM közben hogy lehet elérni hogy ne a barátom (szubmisszív) akarjon irányítani folyton?
Mint kitalálhattátok nem vagyok született domina, talán még a természetem se túl dominá(n)s, de mégis nagyon tudom élvezni az efféle játékokat
Sajnos a barátom aki tulajdonképp bevezetett ebbe a világba olyan, h igényli h dominája legyek, d enem hagyja, és mindig meg akarja tervezni pontosan (de tényleg lépésről lépésre) h miket csináljak vele...
Ez így izgalmas de nem mindig élvezet nekem... néha inkább fárasztó.. néha kedvem sincs hozzá.. jó lenne ha néha csak simán kihasználhatnám őt, meg a helyzetet egy kicsit... v nagyon xD
(24/L és 25/F)
Szépen meghallgatod amit mond és utána teszel rá magasról. Ha tényleg szubmisszív akkor be fog neki jönni, hogy azt csinálod vele amire te vágysz.
Kötözd ki, akkor tuti a siker :D
annyit tarts tiszteletben, hogy olyan dolgokat nem teszel amik ellenne lennének, de a többit meg úgy csinálod ahogy akarod :P
itt a lényeg, hogy TE döntesz, TE irányítasz, persze lehetsz kedves, hogy hallgathatsz rá, meg kíméletes, hogy leállsz amikor soknak tartod a barátodnak, de lehetsz akár kegyetlen is...
kötözd meg/ki és onnantól még nagyon ellenkezni sem tud, de azért figyelj a visszajelzésekre!
Hát akkor legyél tényleg domina és ne a szub viselje a nadrágot (de hülyén hangzik😂
Viccet félretéve, mutass neki erőt (nem erőszakot) egy kiszolgáltatott helyzetben és irányítsd te az eseményeket.
Legfőbb ideje ráadni a szájpecket a srácra és véget vetni a bohóckodásnak
F/40, dom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!