Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ábrándozom róla, akkor élvezném is? Tulajdonképpen mi a helyes megnevezése ennek?
Elnézést kérek, ha esetleg buta lenne a kérdésem, de elégé tanácstalan vagyok. Ugyanis sohasem szexeltem még, ezért nincs viszonyítási alapom, és nem tudom, hogy amit fejben élvezek, azt a gyakorlatban is kedvelném-e. (Bár lehet, hogy a bizonytalanságom összefüggésben van kicsit a neveltetésemmel is).
A lényeg, hogy az összes nemi képzelgésemben - még a "leghétköznapibban" is - a nő irányít, a többi már inkább a szoft-bdsm kategória (ha az, és nem tévedek). Szerepel köztük az ágyhoz, vagy székhez való kötözés, és bilincselés, szájlovaglás, leszorítással lovaglás, de előfordul benne a nyakörv, és bilincs kombináció, illetve a talpnyalatás. A legfurábbak az alább(iak):
Nyakörvvel a nyakamon négykézláb, vagy a kezemet hátul megbilincselve vagyok, és kell fogadnom az úrnő parancsait. Először a lábfejét kell kényeztetnem (ez néha csupasz, néha pedig magassarkú szandál van rajta az elején), majd ha úgy érzi, a póráz segítségével a puncijához húzza a fejem, és azt kell élvezésig nyalnom.
Ha jól végzem a "munkám", akkor megdicsér, simogatja a fejem, és a végén "hagyja", hogy megdugjam (ha volt rajtam bilincs, előtte lekerül), ellenkező esetben jelzésértékűen rávág a fenekemmel valamivel (nem túlzottan fájdalmad).
Találtam is egy femdom videót, ami kicsit hasonlít erre, és 20 perc után úgy sültem el, hogy nem is nyúltam magamhoz.
Puszta kíváncsiságból, belelapoztam egy-két hentaiba is, ahol van femdom. Finoman szólva is irreálisak, de vonzott bennük a "akkor mész el amikor én akarom" gondolat, és az, ahogyan az orgazmus-kontrollt megvalósították benne.
Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ez a cuckold, hereütögetés, és -becsmérlés, köpés, komoly fájdalmat okozó eszközök, és társai, nem vonzanak. A durvább dolgok pedig még annyira sem.
Szóval, mindezeket tényleg élvezném a gyakorlatban is, vagy ezt csak akkor tudom meg, ha ki is próbálnom?
Ebben az esetben helytálló a szoft-bdsm, és a szubmisszív megnevezés?
Puding próbája... Az ember leginkább azt tudja bánni, amit elszalasztott/kihagyott/másként csinált volna...
- Ne tagadj meg semmit magadtól, pláne új dolgok megismerését....
Nekem is hasonló vágyaim vannak és nagyon bejött amikor élőben meg tudtam valósítani őket. Szerintem élvezni fogod ha erre vágysz. Ne félj megélni a vágyaidat. Keress egy domináns lányt és súgd meg neki mire vágysz!
Szerintem jól gondolod: szubmisszív érzéseid vannak és soft-bdsm-re vágysz.
Próbáld ki!
Akár egy hivatásos dominánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!