Hogy van ez a laptop akkukkal? Az enyém 3 éve jól működik, barátnőmé kb 8 hónap után megment, egy régi laptopomé szintén nem bírta ki az 1 évet. Miszerint történik ez? Tulajdonképpen mi is a helyes használata az akkunak?
A barátnőm az aki gondos, vigyáz mindenre, használati utasítást olvasott és úgy töltötte ahogy kérte. Én meg az a lány vagyok, aki nem gondol az ilyesmikre, folyton kell cserélnem az elektronikai kütyüket. A töltést is aszerint végeztem, hogy mikor kérte töltöttem, de sokszor 100 %on felül is még áramforrásban volt.
Mégis, az övé ment tönkre, az enyém ép. És minőségileg kb. ugyanott van mindkét laptop.
Nem szőke véletlenül?
Tudod, nekik ha kezükbe adsz egy tömör acélgolyót vagy elhagyják vagy elrontják. :D
Nyilván attól is függ, mennyit ment akkuról a gép. Lehet te többet használtad hálózatról.
Amúgy meg gyártón belül is lehetnek minőségbeli eltérések.
Enyém is Lenovo, és én is összevissza használom. A csajszi pedig nem hogy nem szőke, megaokos :)) Ezért érthetetlen számomra.
Meg nem is tudom mi is a helyes használat? Feltöltöd azonnal kihúzod és amikor megint kijelzi, hogy tölteni kell, csatlakoztatod és 100 %-nál megint kihúzod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!