Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha itt minden második férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha itt minden második férfinak nagy farka van akkor miért nem esett szó még a hátrányáról?

Figyelt kérdés

Mikor feljön a kérdés, hogy kinek mekkora, akkor többség mindig +16 cm felett írja méretét. Ha ez igaz lenne, akkor napi szinten kerülne fel kérdés az ebből eredő problémákkal. Nekem 17,1 cm hosszú ha áll és olyan vastag, hogy éppen csak átérem a hüvelykujj és mutatóujjam karikája között. Eddig több hátrányt mintsem előnyt tapasztaltam ezzel.

A hétköznapokban:

-Képtelenség egy normális boxert találni ami helyén tartja is és nem akarná összemorzsolni a nap végére a heréimmel együtt. Ezért hordok 2 számmal nagyobbat amit meg a barátnőm jegyez meg, hogy nem áll jól.

-Fürdőgatyában viszont sokkal rosszabb a helyzet. Kínai fürdőgatyák tömkelegében életem során csak 1 darabot sikerült találni ami passzolt volna rám. Boxer fazonúból elől egyáltalán nincs hely, a csipkésben (slim) pedig vonzza a tekintetet, ami néha elég kellemetlen.

-Farmert és más szűk gatyát se bírok hordani 1-2 óránál tovább kivéve ha stretch-es amolyan mackós fajta. Ennek darabja újonnan 30.000 forinttól indul.

-Ha rám jön az erekció és emberek között vagyok, akkor kénytelen vagyok leülni és addig várni amíg le nem konyul. Ilyenkor általában kicsúszik oldalra az bokszerből és megint megbámulják de annál jobban zavar, hogy nem tud teljesen megmerevedni a ruhától emiatt fáj is.

Az ágyban:

-Mindig muszáj előjátékban tágítani a barátnőmet máskülönben fájdalmas az aktus. Ezzel a mérettel anál szóba sem jöhet.

-Soha nem tudom tövig benyomni neki.

-Ha tovább lököm mint ameddig bemegy akkor megfájdul a méhszája és 2-3 napig nincs szex.

-Orálisan ha szájba veszi egy idő után fogazza mert elfárad az állkapcsa és nem bírja akkorán nyitva tartani.

-Kézben tartva nem bírja rendesen megmarkolni, 2 kézzel meg nem tudja elég gyorsan csinálni.

Ha ezekkel az életed során nem találkoztál akkor attól tartok neked (vagy a párodnak) nincs nagy szerszámod vagy csak közel sem akkora mint hiszed. 24/F

2018. febr. 20. 15:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom sokan biztos hazudnak de miért olyan nehèz elhinni? Nekem tényleg 16 felett van. De nem is teszek fel olyan kérdéseket hogy ,,lányok szerintetek nem túl kicsi egy 18 cm hosszú farok?"
2018. febr. 20. 19:35
 12/12 anonim ***** válasza:
hüvelytől függ, de általában tényleg így van, ahogy írod. barátnőmmel kevesebb póz működik, mint amelyikben nem. tényleg az kell hozzá, hogy nagyon beinduljon, szinte tocsogjon, akkor jobban lehet nyújtani a végén, de k-ra figyelni kell közben, hogy jó szögben találd el. a hüvely alsó falán kell tolni, hogy elcsússzon a méhnyak mellett. az is fájhat, ha a méhszáját telibe találod, vagy elmész ugyan mellette, de túl mélyre, amivel túlfeszíted a méhszalagokat. arról sem szoktak írni, hogy utána a makk is megfájdulhat. én közben nem szoktam érezni, csak utána, de ez 1-2 órán belül elmúlik.
2018. febr. 25. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!