Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha itt minden második férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha itt minden második férfinak nagy farka van akkor miért nem esett szó még a hátrányáról?

Figyelt kérdés

Mikor feljön a kérdés, hogy kinek mekkora, akkor többség mindig +16 cm felett írja méretét. Ha ez igaz lenne, akkor napi szinten kerülne fel kérdés az ebből eredő problémákkal. Nekem 17,1 cm hosszú ha áll és olyan vastag, hogy éppen csak átérem a hüvelykujj és mutatóujjam karikája között. Eddig több hátrányt mintsem előnyt tapasztaltam ezzel.

A hétköznapokban:

-Képtelenség egy normális boxert találni ami helyén tartja is és nem akarná összemorzsolni a nap végére a heréimmel együtt. Ezért hordok 2 számmal nagyobbat amit meg a barátnőm jegyez meg, hogy nem áll jól.

-Fürdőgatyában viszont sokkal rosszabb a helyzet. Kínai fürdőgatyák tömkelegében életem során csak 1 darabot sikerült találni ami passzolt volna rám. Boxer fazonúból elől egyáltalán nincs hely, a csipkésben (slim) pedig vonzza a tekintetet, ami néha elég kellemetlen.

-Farmert és más szűk gatyát se bírok hordani 1-2 óránál tovább kivéve ha stretch-es amolyan mackós fajta. Ennek darabja újonnan 30.000 forinttól indul.

-Ha rám jön az erekció és emberek között vagyok, akkor kénytelen vagyok leülni és addig várni amíg le nem konyul. Ilyenkor általában kicsúszik oldalra az bokszerből és megint megbámulják de annál jobban zavar, hogy nem tud teljesen megmerevedni a ruhától emiatt fáj is.

Az ágyban:

-Mindig muszáj előjátékban tágítani a barátnőmet máskülönben fájdalmas az aktus. Ezzel a mérettel anál szóba sem jöhet.

-Soha nem tudom tövig benyomni neki.

-Ha tovább lököm mint ameddig bemegy akkor megfájdul a méhszája és 2-3 napig nincs szex.

-Orálisan ha szájba veszi egy idő után fogazza mert elfárad az állkapcsa és nem bírja akkorán nyitva tartani.

-Kézben tartva nem bírja rendesen megmarkolni, 2 kézzel meg nem tudja elég gyorsan csinálni.

Ha ezekkel az életed során nem találkoztál akkor attól tartok neked (vagy a párodnak) nincs nagy szerszámod vagy csak közel sem akkora mint hiszed. 24/F

2018. febr. 20. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Nekem csak 14 cm-es van, vastagságra kb akkora mint neked, de a hátrányok nagy részével egyet tudok érteni :D
2018. febr. 20. 15:04
 2/12 anonim ***** válasza:

Van abban igazság, amit leírtál, de itt egyik pasi sem fogja megerősíteni ezt. Vagy csak nagyon kevés.

N

2018. febr. 20. 15:07
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Mert akinek nagy, az könnyebben túlteszi magát a hátrányain mert legalább... nagy. xD A kicsi viszont kemény komplexusokat szül, annak a hátrányait jóval nehezebb kompenzálni. Amúgy ajánlom a H&M-es boxert, nekem az vált be. Előjáték így is úgy is illik, legalább a nő felé. Szűk nadrágot alapból nem hordok, meghagyom a partvis fejű díszb*ziknak, így ez sem igazán zavar. A felsoroltak közül egyedül a nyilvános erekció, meg a fogazás, ami tényleg zavaró kicsit, de valahogy mégis sikerül együtt élni vele.
2018. febr. 20. 15:08
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Nekem kicsi van és soha semmi problémám nem volt miatta. A lányokkal sem volt gond, egyikük sem panaszkodott, h nem elég és én sem vágyom nagyobbra,mert ez kényelmes viselet,még ha fura is ezt így nevezni. Amit itt leírtál,szinte ugyanezeket mondta a haverom,akinek ugyan nem tudom a méretét, de az enyémtől sokkal nagyobb. Másik havernak 20/5 (saját bevallása szerint) de nem tagadta, hogy több lány is elküldte már emiatt,mert fájt nekik. Szóval én sosem tagadtam, hogy 13 centi és teljesen elégedett vagyok ezzel.

Amit meg itt mondanak a fiúk, annak a fele sem igaz :)

2018. febr. 20. 15:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem 17 cm és szintén viszonylag vastag, de eddig többnyire szerencsém volt és bírták a lányok, akikkel voltam.

Legalábbis hüvelyben, análisan kaptam már nincs az az isten választ...

Amikor nem merev, akkor viszont elég kicsire összemegy, így ruhában kevésbé zavar. De van, hogy koncentrálni kell, hogy ne álljon fel, mert akkor nagyon rossz...

2018. febr. 20. 15:20
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem te örülnél neki ha csak 17 cm lenne..
2018. febr. 20. 15:31
 7/12 A kérdező kommentje:

1# Nekem pont 3-4 centit lóg ki aktus közben, tehát hosszra pont jó.

2# Pedig pont az a cél, hogy bebizonyosodjon, hogy itt minden férfinak nagy hisz hasonlóak a tapasztalataik.

3# Alsógatyákkal nincs gond amíg nagyobbak mint a méretem. Jelenleg NewYorkerben meg Zarában veszem, de tanácsodra majd megnézem H&M is. Orálra pedig megoldást jelenthet a szájpecek ha találsz megfelelő méretet.

Am. félre ne értsétek vannak bőven előnyei amiért nem szeretnék kisebbet Pl. élvezem amikor a barátnőm odarakja az alkarjához és szörnyülködik, hogy mekkora, és ez hogy fér el benne. Emiatt is lett fétise a tágítás. Meg tényleg magabiztosságot ad amiért soha az életben nem kellett szégyenkeznem vagy elolvasnom olyan cikket, hogy "hogyan növelhetem meg a péniszemet". Összességében viszont ez a méret már nem praktikus.

Annak a homárnak meg nem küldök privátban képet aki kért. De nőknek se küldök ha kérnek.

2018. febr. 20. 15:32
 8/12 A kérdező kommentje:
#6 Soha nem írtam olyat, hogy nem örülök ennek.
2018. febr. 20. 15:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Ohh, ha én nem házassãgban élnék, még rád is írnék privátban a 6 ev korkülönbség ellenére is... És nem a méreteid miatt (bár az sem elhanyagolható), hanem azért ahogy kifejtetted ezt a kérdéskört és ahogy értelmesen megfogalmaztad azt.
2018. febr. 20. 17:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Tobb pontban eros tulzast erzek azert... Az a 17 nem olyan hu de nagy.

Nem tudom, mit szerencsetlenkedsz az alsonemukkel, de az exemnek 20/6-os farka volt -lemertem- es soha az eletben nem voltak gondjai az alsokkal, pedig meg lankadtan is 13 volt neki es vastag. Sima M-es atlag H&M-es alsokat hordott mindig.

Soha nem logott ki neki semmikor, se lankadtan, se mereven es meg szuk farmereket is hordott, es semmi extra csomagja nem volt. Nem bamulta senki, nem tudom, hol elsz.

A szexszel kapcsolatos nyuglodos reszekkel tobbe-kevesbe egyetertek, sokszor fajt, feszitett, rohadt nehez volt szopni es allandoan zsibbadt a szam es a kezem is. 24

2018. febr. 20. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!