Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szub lányok, ti az életben is alárendeltek szerettek lenni, vagy csak az ágyban?
Figyelt kérdés
És ez nálatok mit jelent.2018. febr. 19. 20:45
2/8 anonim válasza:
Csak és kizárólag az ágyban. Az életben nem tűröm, hogy a párkapcsolatban másodrendű legyek. Az ágyban sem vagyok azért extrém sub, de szeretem a lefogást, kötözést és enyhébb hajhúzást.
3/8 anonim válasza:
Neha eletben is, de csak azzal az egy emberrel
4/8 anonim válasza:
Csakis az ágyban. AZ életben inkább pont abból szokott konfliktus lenni, hogy (túl)dominálok :D
5/8 anonim válasza:
én csak az ágyban, de ott rendezzenek el alaposan:)
18L
6/8 miniviki válasza:
Ágyban is ,való èletben is. De való èletbe nem durvákra gondolok. Hanem pl nem takaríthat,nem főzhet,nem vásárolhat,amiben tudok segítek neki. Szeretem kiszolgálni őt.
7/8 anonim válasza:
Csak az ágyban, de ott is szeretek cserélni néha.
8/8 anonim válasza:
24/7-ben szub vagyok. Ugy a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!